ZVANIČNA OBJAVA S MARAKANE! Zvezda izjavila saučešće porodicama nastradalih na Kosmetu!

Autor:

Sport

26.09.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

ZVANIČNA OBJAVA S MARAKANE! Zvezda izjavila saučešće porodicama nastradalih na Kosmetu!

Foto: Republika

Marakana

Šampion Mozzart Bet Superlige Crvena zvezda izrazila je saučešće porodicama nastradalih Srba na Kosmetu, tokom oružanog sukoba sa policijom lažne države Kosovo.

Vlada Republike Srbije je zbog ove tragedije proglasila sredu 27. septembar za dan žalosti, što je automatski značilo da se utakmica 171. večitog derbija odlaže do daljnjeg, kao i kompletno kolo najelitnijeg takmičenja na našim prostorima.

- FK Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama nastradalih Srba na KiM. Kosmet je bio i ostaće zauvek srce Srbije. Svesni smo sa kakvim se nedaćama susreću Srbi na Kosmetu, samo zbog toga što žele da očuvaju identitet i tradiciju južne srpske pokrajine. Motivi Srba na Kosmetu su najčistiji mogući, njih kroz život vode vera i tradicija i zbog toga im neizmerno hvala. Neka im je večna slava - stoji u saopštenju i dodaje se:

 

 

- Usled proglašenja dana žalosti u sredu, 27. septembra u Srbiji, meč večitog derbija biće odložen do daljnjeg, a naš klub će blagovremeno obavestiti sve navijače o novom terminu - piše u saopštenju FK Crvena zvezda.

Narednu utakmicu izabranici Baraka Bahara odigraće 4. oktobra u drugom kolu Lige šampiona, protiv švajcarskog Jang Bojsa na stadionu "Rajko Mitić" od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading