OGLASIO SE JOVANOVIĆ: Evo šta je rekao o večitom derbiju

Autor:

Sport

26.09.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina pred 171. ligaški okršaj Partizana i Crvene zvezde.

OGLASIO SE JOVANOVIĆ: Evo šta je rekao o večitom derbiju

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trebalo bi da dočekaju Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju koji je zakazan za sredu u 19 časova. Kažemo trebalo bi, a da li će se to i desiti zavisi isključivo od crveno-belih koji su poručili da ne žele da im sudi delegirani arbitar Srđan Jovanović.

Foto: Starsport

 

Sa Marakane tvrde da je on u prošlosti naginjao na stranu te da su jedino njegovo izuzeće tražili od svih srpskih sudija. Na temu derbija oglasili su se iz Zvezde, sudijske komisije, ali i Partizana gde je najsnažniju poruku poslao sudijin prezimenjak golman Aleksandar Jovanović.

Republika

Foto: Starsport

 

- Biće teška, zahtevna utakmica, sa mnogo detalja. Ono što vidim je da i jedna i druga ekipa igraju otvoreno i, samim tim, biće svakako zanimljiva utakmica. Ovo će za mene biti prvi večiti derbi i sigurno da sam, kao i svako dete koje je počinjalo da igra fudbal u Srbiji tada, i ja sanjao da odigram makar jednu takvu najveću utakmicu u dresu Partizana. Protiv večitog rivala, u dresu Partizana, sa te strane - rekao je golman crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading