HITNO SAOPŠTENJE GROBARA! Sada je JASNO da li će BOJKOTOVATI derbi!

Autor:

Sport

25.09.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revolt grobara prema upravi ne prestaje.

HITNO SAOPŠTENJE GROBARA! Sada je JASNO da li će BOJKOTOVATI derbi!

Foto: Starsport

Kako se bliži predstojeći 171. Večiti derbi, raste i tenzija na obe strane. Najpre je Crvena zvezda najavila da neće izaći na teren, ukoliko pravdu bude delio Beograđanin Srđan Jovanović, a sada su i navijači Partizana izdali zvanično saopštenje.

Grobari u proglasu tvrtde da neće doći na južnu tribinu i bodriti svoje ljubimce protiv najomraženijeg rivala, odnosno, ne žele ni da se pojave na stadionu u Humskoj! 

Treba podsetiti da grobari od početka sezone ne dolaze na stadion Partizana i pojavljuju se samo kada "parni valjak" igra u gostima, a razlog je sukob sa upravom kluba, koju krive za loše rezultate i čije odlaske očekuju.

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti:

 

 

- Derbi u sredu. Ali bez nas!

- Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa!

- Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada.

- Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno - navodi se u saopštenju navijača sa Južne tribine.

Najveća fudbalska utakmica na ovim prostorima igra se u sredu od 19 časova, na stadionu u Humskoj.

Glavni arbitar je Srđan Jovanović, najbolji srpski sudija, ali Zvezda ne želi da on deli pravdu braniocu titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading