PRAZNE PUŠKE U DERBIJU JUŽNJAKA: Radnički odoleo Radniku u Surdulici! Mudrinski srušio Voždovac sa bele tačke u nadoknadi!

Autor:

Sport

22.09.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedan gol pao je na ova dva meča.

PRAZNE PUŠKE U DERBIJU JUŽNJAKA: Radnički odoleo Radniku u Surdulici! Mudrinski srušio Voždovac sa bele tačke u nadoknadi!

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović

Fudbaleri Radnika i niškog Radničkog odigrali su bez golova - 0:0 u prvoj utakmici današnjeg programa osmog kola Superlige Srbije.

Surduličani, koji su prošle nedelje umalo šokirali Partizan u Humskoj (poraženi 3:2 nakon 0:2 na poluvremenu), na taj način su ostali na samo jednom trijumfu u tekućoj sezoni. Uprkos time na tabeli domaćeg šampionata nalaze se ispred velikog rivala sa juga Srbije - Radničkog, kojem je ovo bio tek prvi remi. S druge strane, Radnik je dosad upisao već pet nerešenih rezultata.

Superligaš iz Surdulice ponovo je uspeo da sačuva svoju mrežu, takođe peti put u tekućoj kampanji, a kapitulirali su samo protiv gore pomenutog Partizana i vice-šampiona države TSC. Gol razlika u prvih osam utakmica iznosi 5:5. Sa druge strane, Nišlije imaju pobedu više, ali i čak pet poraza na svom kontu, uz jedan remi.

Nije bilo mnogo udaraca ka golu, a samim tim ni šansi. Jednu od najboljih prilika na meču propustio je rezervista iz tabora gostiju Aleksandar Mesarović, pošto je sredinom drugog poluvremena njegov udarac završio na stativi.

U narednom, devetom kolu elitnog ranga Radnik gostuje Radničkom 1923 u Kragujevcu  u utorak od 15.00, dok niški Radnički na Čairu dočekuje pančevački Železničar, takođe u utorak, ali od 17 časova. 

Nešto kasnije su se u Subotici sastali Spartak i Voždovac, a pobedu je odneo domaći tim.

Subotičani su slavili 1:0, a jedini gol je postigao Ognjen Mudrinski iz penala, u prvo minutu nadoknade drugog poluvremena.

U prvom meču osmog kola, podsećamo, IMT je sa 1:0 (1:0) savladao Radnički 1923. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading