OVO JE BIVŠA SUPRUGA JAGOŠA MARKOVIĆA: Bolna ISPOVEST otkriva istinu o njihovom odnosu, zbog OVOGA je došlo do RAZVODA!

Autor:

Zabava

22.09.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jagoš Marković bio je u braku sa poznatom glumicom!

OVO JE BIVŠA SUPRUGA JAGOŠA MARKOVIĆA: Bolna ISPOVEST otkriva istinu o njihovom odnosu, zbog OVOGA je došlo do RAZVODA!

Foto: ATA Images

Vest da je reditelj Jagoš Marković iznenada izgubio život u 58. godini života pogodila je čitav region. 

O njegovom privatnom životu malo se zna, a javno je samo bio eksponiran brak s glumicom Vanjom Milačić. O tome je i sama dramska umetnica prilikom govorila. Kako je tada rekla, razvod je teško podnela, a istakla je i to da je Jagoš bio njena dotadašnja najveća ljubav.

 

 

- Iako se sve završilo na ovaj način, za mene bolno i dramatično, verujem da u budućnosti možemo ponovo da funkcionišemo, ako ne kao muškarac i žena, onda bar kao umetnici. Nezamislivo mi je da prođemo jedno pored drugog kao stranci, da se ne osvrnemo, ne pozdravimo. Želim da taj slučajni susret završimo odlaskom na kafu, pričom o temama koje nas ne vraćaju unazad.

 

 

Volela bih da ponovo sarađujem s njim. Pošto je Jagoš veliki umetnik, nesvakidašnjih kreativnih kapaciteta, bilo bi mi zadovoljstvo da budem deo njegovog tima.

- Mnogo sam naučila od njega, ne samo o pozorištu i drami, već o životu i odnosu između dvoje. Poznajem ga od devetnaeste godine. Izvršio je ključni uticaj na formiranje moje ličnosti i vrednosnih sudova. Zbog toga sam mu večno zahvalna - rekla je svojevremeno Vanja za Gloriju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading