SAGA JE ZAVRŠENA! Nemačka ima NOVOG selektora!

Autor:

Sport

19.09.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin Evropskog prvenstva u fudbalu rešio goruće pitanje.

SAGA JE ZAVRŠENA! Nemačka ima NOVOG selektora!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Nemačke

Doskorašnji trener minhenskog Bajerna Julijan Nagelsman biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, prenosi Bild.

Mladi stručnjak (36) će na mestu selektora Nemačke naslediti Hansija Flika, koji je nedavno dobio otkaz posle poraza u prijateljskom meču od Japana (1:4).

Bild prenosi da je Nagelsman postigao načelan dogovor sa čelnicima Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) i obavljaće dužnost selektora "pancera" do kraja Evropskog prvenstva 2024. godine.

 

 

Ovaj medij dalje navodi da je ostalo da se dogovore preostali detalji ugovora, a novi selektor bi trebalo da mesečno zarađuje oko 400.000 evra. Julijan Nagelsman je trenutno bez angažmana, pošto je u martu dobio otkaz na mestu trenera Bajerna iz Minhena.

On je imao ugovor sa desetostrukim uzastopnim šampionom Bundeslige do 2026. godine po kojem bi dobio oko 20 miliona evropskih novčanica zbog otkaza.

Iako je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Bajernom, prema saznanjima Bilda veoma brzo će postati selektor Nemačke. Čelnici DFB-a bi mogli u naredna 24 časa da zvanično objave da novog selektora "pancera", čime će biti stavljena tačka na goruće pitanje uoči Evropskog prvenstva 2024. godine, koje se održava u ovoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading