OVAKO NIKADA U ISTORIJI NISU PONIŽENI! Japanci DEKLASIRALI Nemačku! "Panceri" popili ŠAMARČINU!

Autor:

Sport

10.09.2023

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Japana pobedili su u prijateljskom meču Nemačku kao gosti rezultatom 4:1 i tako crni niz četvorostrukog šampiona planete produžili na čak pet utakmica bez pobede.

OVAKO NIKADA U ISTORIJI NISU PONIŽENI! Japanci DEKLASIRALI Nemačku! "Panceri" popili ŠAMARČINU!

Foto: Tanjug/AP

Japan je izabranicima Hansija Flika naneo treći poraz u nizu u prijateljskim mečevima, pošto Nemačka kao domaćin Evropskog prvenstva 2024. godine ne igra kvalifikacije.

Popularni "Panceri" pod vođstvom selektora Hansija Flika sad imaju jedan remi i četiri poraza u poslednjih pet utakmica.

Pre Japana savladali su ih Kolumbija, Poljska i Belgija, a jedini remi odigrali su protiv Ukrajine (3:3).

Jasno je da će se posle novog neuspeha dodatno pojačati pritisak na Flika čiju ostavku navijači Nemačke traže već mesecima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ito je u Volfzburgu doveo Japan u vođstvo u 11. minutu, da bi zatim u 22. asistirao Uedi za 2:1. Između dva gola "samuraja", Sane je dao gol u 19. minutu.

U finišu meča Nemci su doživeli debakl, prvo je bivši igrač Partizana Takuma Asano bio strelac u 90, a zatim i Tanaka u 90+2. minutu za jedan od najtežih poraza Nemačke na domaćem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading