VELIKI KIKS OMRIJA GLAZERA: Golman Zvezde i Izraela častio Rumune!

Autor:

Sport

09.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo, on ima izraelsko i rumunsko državljanstvo.

VELIKI KIKS OMRIJA GLAZERA: Golman Zvezde i Izraela častio Rumune!

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj su u punom jeku, a u Bukureštu u okviru petog kola Grupe I igraju Rumunija i Izrael, timovi za koje se veruje da će voditi grčevitu borbu za drugo mesto.

Ovdašnjoj javnosti, naročito delu naklonjenom Crvenoj zvezdi, taj duel je interesantan zbog činjenice da gol gostiju brani Omri Glazer (28), letošnje pojačanje crveno-belih, koji je došao na inicijativu sunarodnika na klupi šampiona Srbije Baraka Bahara. Međutim, izraelski golman nije se proslavio. Glazer je, naime, loše odregovao kod vođeg gola naših istočnih suseda Rumuna, pošto je jedan slab udarac domaćeg fudbalera vrlo loše uštopovao i loptu odbio do drugog rumunskog igrača Denisa Alibeka, koji je bio sam na oko desetak metara i lako je savladao golmana Crvene zvezde za 1:0. Igrao se 27. minut.

 

 

To je ujedno bio rezultat prvog poluvremena na Nacionalnom stadionu u Bukureštu, da bi gosti preko Gluka u 53. ipak uspeli da dođu do izjednačenja.

Omri Glazer ponikao je u mlađim kategorijama Hapoel Ranane iz koje je otišao u Makabi Haifu. Pored ova dva kluba Glazer je branio i za Nes Zionu i Hapoel Ber Ševu iz koje dolazi u Crvenu zvezdu.

Zanimljivo, pored izraelskih papira, Glazer poseduje i rumunsko državljanstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading