DA LI JE KRSTAJIĆ ISPROZIVAO PIKSIJA? Kaže da Srbija nije organizovana, da su Bugari zaslužili pobedu i mirisanje ruža

Autor:

Sport

09.09.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima se neće svideti izjava bivšeg selektora "orlova".

DA LI JE KRSTAJIĆ ISPROZIVAO PIKSIJA? Kaže da Srbija nije organizovana, da su Bugari zaslužili pobedu i mirisanje ruža

Foto: Starsport

Poraz reprezentacije Srbije od Mađarske na Marakani (1:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj dogodine zakomplikovao je situaciju u Grupi G. Novonastale okolnosti bi da iskoristi selekcija Bugarske, sudeći barem po rečima selektora Mladena Krstajića.

Crnogorci će u nedelju na svom terenu dočekati Bugare kojima je taj meč presudan ukoliko žele da zadrže nadu za plasman na kontinentalni šampionat. Upravo tim povodom govorio je kormilar Krstajić na konferenciji za medije u Podgorici i ujedno, slučajno ili ne, pecnuo našeg predvodnika Dragana Stojkovića Piksija. 

Jedno od pitanja crnogorskih novinara bio je osvrt na međusobni duel dva najjača tima u grupi, Srbije i Mađarske. 

- Kada smo izvukli grupu rekao sam da Srbija ima najjači tim. Ali, vidimo da nije i najorganizovaniji. Crna Gora ima iskustvo, a mi imamo u timu momke koji čak ne igraju u svojim klubovima. A, jedina utakmica koju nismo dobro odigrali je bila protiv Mađarske. Protiv Srbije smo ostali bez pobede pet sekundi pre kraja. Da smo uzeli bodove koje smo po igri zaslužili, sada bi nam mirisale ruže - rekao je Krstajić i dodao:

- Prva utakmica sa Crnom Gorom je bila 50-50. Mogli smo i mi da pobedimo, a izgubili smo zbog naše greške. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Sigurno će biti dosta tenzije sa domaćima. Poštujem Crnu Goru, ali verujem u moje igrače da će sutra ostvariti dobar rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading