NIJE SMAK SVETA: Piksi šokirao rečima posle poraza od Mađara!

Autor:

Sport

07.09.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" ne gleda na neuspeh isto kao većina navijača.

NIJE SMAK SVETA: Piksi šokirao rečima posle poraza od Mađara!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari pozitivan rezultat u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto je kod kuće poražena od Mađarske.

Posle utakmice je svoje utiske izneo selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

- Nije smak sveta. Po meni neočekivan poraz. Mislim da ga nismo zaslužili, ali moramo da ga prihvatimo - rekao je Piksi posle meča za "TV Arena sport".

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Mi smo činili sve da dođemo do drugog gola, odlično smo otvorili meč, poveli sa 1:0, onda imali nekoliko sjajnih akcija da dođemo do drugog pogotka. Posle smo primili dva gola iz dve odbijene lopte, i tako Mađari došli do prednosti. Imali smo odličnu rekaciju u drugom poluvremenu, pogodili smo sa izmenama, stvarali šanse ali lopta nije htela u gol. Njihov golman je bio fantastičan - dodao je Stojković.

"Orlovi" već u nedelju igraju protiv Litvanije.

- Imamo još četiri utakmice do kraja kvalifikacija za EP, nije smak sveta. Ono što je sada za nas najvažnije je da moramo da pobedimo narednu utakmicu u Litvaniji. To je jednostavno: 'Moraš' - zaključio je selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading