HAOS U NEMAČKOJ! Ni Klop NEĆE da bude selektor! Evo ko ŽELI da zameni Flika!

Autor:

Sport

13.09.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop ne želi da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, pošto ima dugoročni ugovor sa Liverpulom, izjavio je danas agent engleskog kluba Mark Kosicke.

HAOS U NEMAČKOJ! Ni Klop NEĆE da bude selektor! Evo ko ŽELI da zameni Flika!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez selektora, pošto je pre nekoliko dana Hansi Flik dobio otkaz posle serije loših rezultata na prijateljskim mečevima i ubedljivog poraza od Japana (1:4).

Nemačka je domaćin Evropskog prvenstva 2024. zbog čega igra samo prijateljske utakmice. "Panceri" su u prijateljskom meču pobedili Francusku 2:1, a selekciju je na ovom meču vodio sportski direktor Rudi Feler.

Jirgen Klop je bio kandidat za selektora svoje domovine i 2021. godine nakon odlaska Joakima Leva. Pojedini tamošnji mediji su preneli prethodnih dana da bi menadžer Liverpula mogao da zameni Flika.

Foto: Ap photo

Feliks Magat

- Jirgen ima dugoročni ugovor sa Liverpulom. On je nije dostupan za poziciju selektora nacionalne reprezentacije Nemačke - izjavio je Kosicke za nemački Sportšau.

Njega obaveze sa "redsima" vežu do juna 2026. godine. Nemački mediji navode da su kandidati za selektora "pancera" Julijan Nagelsman i Feliks Magat, koji ne krije da želi da nasledi Flika.

- Mi bismo hitno trebalo da pronađemo nekoga ko će ponovo da okupi ovaj rastrzani tim, koji više nije u stanju da dostigne svoj potencijal. Ja sam u nekoliko situacija doveo ekipe od dna do sredine tabele, a neke čak i do vrha Bundeslige. Mislim da je to ono što je u ovom trenutku potrebno Nemačkoj, jer mora na EP da ponovo igra uspešan i lep fudbal - istakao je Magat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading