Bez uloga do 100.000 dnevno? U Mozzartu može i to!

Autor:

Sport

18.09.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigraj tiket za nekoliko sekundi sa ulogom od 0 dinara, a velikim potencijalnim dobitkom.

Bez uloga do 100.000 dnevno? U Mozzartu može i to!

Foto: Mozzartbet

Mozzart

Ako bi ti neko rekao da možeš da odigraš tiket s ulogom od 0 dinara, a da ti potencijalni dobitak bude 100.000, da li bi ga odigrao?

Naravno da bi!

Pa šta onda čekaš, pravac na potpuno novog Prognozzera, gde te čeka zadatak koji ćeš obaviti za nekoliko sekundi.

Ove jeseni, Prognozzer je nikad lakši i nudi nikad bržu mogućnost velikog dobitka.

Sve što je potrebno je da na zadatih osam utakmica Lige šampiona odabereš svoj tip za konačni ishod, dakle kec, iks ili dvojka, veruješ u svoj izbor i očekuješ glavnu premiju od 100.000.

A znaš šta je najbolje od svega?

Potpuno je besplatno – potrebno je samo da si registrovan na sajtu mozzartsport.com i registrovan na sajtu mozzartbet.com, i da povežeš ta dva naloga vrlo lako – sve to kako bismo ti, ako se pokažeš kao dobar prognozer, ekspresno uplatili nagradu na mozzartbet nalog.

Koliko puta ćeš imati šansu da osvojiš 100.000?

Čak 18 puta ove jeseni! Svaki dan u svakom kolu evrokupova je novo kolo i nova prilika za nagradu. Dakle, sledeće nedelje kreće ono što najviše volimo, u utorak su prvi mečevi prvog kola Lige šampiona, i tih osam utakmica čini prvo kolo Prognozzera, drugih osam utakmica LŠ, u sredu, je drugo kolo Prognozzera, osam odabranih duela prvog kola Lige Evrope i Lige konferencije u četvrtak biće treće kolo Prognozzera. I tako svake nedelje do Nove godine u kojoj se igraju evrokupovi.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da u utorak, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sredu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Imaš, dakle, vremena do utorka 19. septembra, da se spremiš, a onda krećemo – utorak, sreda, pa četvrtak, tri kola dan za danom.

Dotad pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com i mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa 0 dinara uloga.

Budi pobednik. Igraj Prognozzer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading