GORE NIJE MOGLO! Zvezda i Bahar dobili NAJGORU MOGUĆU vest pred meč protiv Sitija!

Autor:

Sport

18.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica na Etihadu se igra u utorak od 21 čas (TV Arena sport P1).

GORE NIJE MOGLO! Zvezda i Bahar dobili NAJGORU MOGUĆU vest pred meč protiv Sitija!

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Brojne povrede zadale su glavobolju Pepu Gvardioli pred meč protiv Crvene zvezde, o čemu je trofejni stručnjak pričao na konferenciji za medije, ali Španac može bar nakratko da odahne.

Od ranije stručni štab "građana" ne računa na povređene Griliša, Džona Stounsa, Kevina de Brujnea... međutim, sada je stigla i pozitivna vest u redove aktuelnog prvaka Evrope.

Za utakmicu protiv izabranika Baraka Bahara, koja se igra u utorak od 21 čas, na stadionu Etihad, konkurisaće i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić!

Za razliku od Hrvata, Griliš će preskočiti i prvo kolo Lige šampiona, a povratak mu se predviđa za utakmicu protiv Notingem Foresta, koja je na programu 23. septembra, kada bi na terenu mogao da se nađe i Stons, piše Mančester Ivning Njuz.

Foto: Ap photo

 

Bivši igrač Čelsija je zbog povrede leđa pauzirao u okršaju s Vest Hemom, što je jedini put od početka sezone da hrvatski internacionalac nije izlazio na teren, ali nije se to odrazilo na igru tima, kao što se čini da i izostanci ostalih pomenutih igrača trenutno ne predstavljaju peh za "građane".

Na gostovanju u Londonu bilo je 3:1 za Mančester siti, s tim da su na poluvremenu "čekićari" imali prednost. U drugom delu utakmice ekipa Pepa Gvardiole je krenuo prema planu i golovima Dokua, Bernarda Silve i Halanda stigla do nova tri boda za maksimalnih 15 od početka Premijer lige.

Biće zanimljivo videti u kakvom će sastavu Gvardiola suprostaviti tim Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno da se povratkom Kovačića u startnu jedanaestoricu, mnogo lakše diše, dok su na Marakani dobili još jednu lošu vest pred duel protiv prvaka Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

18.09.2023 19:35

Smešno,ljudi ladno mogu da izađu sa 5 igrača i golmanom i opet bi dobili 3:0...