BUKMEJKERI NE VERUJU ZVEZDI! Kladionice OTPISALE crveno-bele! Senzacija PUNI džepove!

Autor:

Sport

18.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (21, TV Arena sport) igraju prvi meč grupne faze Lige šampiona.

BUKMEJKERI NE VERUJU ZVEZDI! Kladionice OTPISALE crveno-bele! Senzacija PUNI džepove!

Foto: Starsport

Sve evropske kladionice odavno su pustile kvote za ovaj meč, u kome je Mančester siti apsolutni favorit!

Izabranici Baraka Bahara su u koži autsajdera, jer trijumf "građana" plaća mizernih 1.05, senzacionalni remi čak 12, dok bi pobeda Zvezde bila "osmo svetsko čudo", jer na nju koeficijent glasi astronomskih 41.

Bukmejkeri su sve uzeli u obzir, kao i činjenicu da igrački kadar prvaka Evrope i Premijer lige vredi 1,18 milijardi evra, a Zvezde 71.000.000 evropskih novčanica. Poređenja radi, samo Erilng Haland je gotovo tri puta vredniji od celog tima s Marakane! 

Republika

Foto: Starsport

Detalj iz meča Crvena zvezda Napoli

Kladionice su manje verovale u crveno-bele samo pre 2018. godine pred utakmicu protiv Liverpula na Ostrvu. Tada je kvota bila 51 na pobedu Zvezde, koja je i s "redsima" bila totalni autsajder, baš kao i u celoj u grupi koju su još činili PSŽ i Napoli. Takmičenje je tada završila sa četiri poraza, jednom pobedom, protiv Liverpula (2:0), i remijem s Napolijem (0:0), a ni tada bukmejkeri nisu davali šanse četi tadašnjeg šefa struke Vladana Milojevića. 

Prvi meč odigrala protiv Napolija u Beogradu, nije bilo golova (0:0) mada kladionice nisu verovale da šampion Srbije može do boda. Kvota na trijumf ekipe sa "Marakane" pred utakmicu bila je 7,25, nerešen ishod 4,25, dok su Italijani bili apsolutni favoriti sa kvotom 1,48.

Na gostovanju PSŽ, Zvezda je preživela rezultatsku katastrofu (0:6). Kvota na trijumf šampiona Srbije u Parizu bila je neverovatnih 35, a na Parižane svega 1,08. Što se tiče meča u Beogradu, na crveno-bele je koeficijent bio 14.5, a na "svece" samo 1,21. PSŽ je rutinski slavio i u drugoj utakmici s ubedljivih 4:1.

Republika

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

 

Posle meča u Parizu, pred Zvezdom je bio dvomeč sa Liverpulom. Prvi je preseo delijama zbog poraza (0:4), ali o drugom će generacije pričati. Prvak Superlige je izgubio u Liverpulu i bukmejeri su ga apsolutno otpisali,  na "redse" je kvota bila 1.05, a na šampiona Srbije ponižavajućih 51, dok je na nerešen ishod bila 14. Nedelju dana kasnije usledila je osveta, mada niko nije verovao da crveno-beli mogu nešto da urade posle remija bez golova i dve katastrofe u prva tri kola.

Koeficijent na sedmostrukog šampiona Evre pred meč na "Marakani" bio je oko 1.18, a na Zvezdu 15. Niko nije verovao da puleni tadašnjeg trenera Vladana Milojevića posle kraha na Ostrvu mogu do pobede u Beogradu. Senzacija se dogodila, crveno-beli su slavili golovima dvostrukog strelca Milana Pavkova.

Foto: Starsport

Milan Pavkov je golovima protiv Liverpula ostavio neizbrisiv trag 

Zvezda je potom gostovala Napoliju, ali nije mogla da novog iznenađenja. Napolitanci su opravdali ulogu favorita (3:1) sa kvotom 1,10, dok je na crveno-bele bila 31, a na remi devet.

Navijači crveno-belih priželjkuju "reprizu" meča s Liverpulom. Ali, beogradsku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading