MESIJU PRESELA NAJGORA HRANA IKADA: Navijači zgroženi Leovom kombinacijom na pici

Autor:

Sport

16.09.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac na udaru korisnika "Iks".

MESIJU PRESELA NAJGORA HRANA IKADA: Navijači zgroženi Leovom kombinacijom na pici

Foto: www.profimedia.rs

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera u istoriji najlepše igre, našao se na udaru navijača na društvenoj mreži "iks", nakon što je objavio fotografiju svog obroka.

Naime, slavni Argentinac je podelio fotku pice koju je naručio iz jednog restorana, i usput na maternjem jeziku napisao "hvala". Ipak, nisu svi oduševljeni čuvenim italijanskim specijalitetom sa slike, odnosno kombinacijom sastojaka koje je izabrao fudbaler Intera iz Majamija. 

Njegova omiljena pica, čini se, namenjena je vetegarijancima, pošto na njoj nema suhomesnatih proizvoda nalik onima na originalnom i nadaleko čuvenom napuljskom specijalitetu. Zapravo, sastoji se od svega dve povrća - paradajza i luka, odnosno nekoliko maslina. Pomenuta kobinacija sastojaka izazvala je oprečne reakcije koristnika pomenute internet platforme, među kojima se jedan posebno izdvojio:

- Mesi je upravo objavio fotografiju najgore pice koju sam video u svom životu. Nije hrana - napisao je navijač.

 

 

Inače, pre nekoliko godina isplivali su detalji Mesijevog načina ishane koji mu pomažu da bude toliko uspešan. Nutricionista mu je osmislio dijetu koja uključuje sve neophodne kvalitetne namirnice. Naime, Mesijeva ishrana sadrži maslinovo ulje, sveže voće i povrće, semenke, orašaste plodove i integralne žitarice. Dobar deo njegove ishrane čini sirova hrana koja mu daje energiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading