BRAZIL SE PROVUKAO U 90. MINUTU! Argentina bez Mesija DRŽALA ČAS na 3.658 metara nadmorske visine!

Autor:

Sport

13.09.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je jutros u Limi selekciju Perua rezultatom 1:0 (0:0) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine.

BRAZIL SE PROVUKAO U 90. MINUTU! Argentina bez Mesija DRŽALA ČAS na 3.658 metara nadmorske visine!

Foto: Tanjug/AP

Jedini gol za Brazil postigao je Markinjos u 90. minutu. "Selesao" je ovom pobedom zadržao lidersku poziciju, jer posle dva kola ima maksimalnih šest bodova, uz gol-razliku 5:1.

Na drugom mesu je Argentina, koja je protutnjala La Pazom i savladala Boliviju s 3:0.

Šampion sveta je igrao bez Lionela Mesija, koji je ceo meč proveo na klupi za rezervne igrače, dok su se u listu strelaca upisali su se Enco Fernandes u 31, Nikolas Taljifiko u 42. i Nikolas Gonzales u 83. minutu.

Foto: Tanjug/AP

 

Utakmica je odigrana na nadmorskoj visini od 3.658 metara. Bolivija je od 39. minuta igrala sa fudbalerom manje, pošto je isključen Roberto Fernandes.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ekvador je u Kitu pobedio Urugvaj 2:1. Urugvaj je vodio golom Agustina Kanobija u 38. minutu, ali je Ekvador do pobede stigao pogocima Feliksa Toresa u 45. i 61. minutu.

Kolumbija i Čile su igrali bez golova, dok je Venecuela pogotkom Solomona Rondona u 93. minutu 1:0 savladala Paragvaj 1:0.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading