MITROVIĆ ZALUDEO ARAPE: Srpski napadač HET-TRIKOM srušio velikog rivala - reakcija komentatora sve govori! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je doživeo blagi srčani udar.

MITROVIĆ ZALUDEO ARAPE: Srpski napadač HET-TRIKOM srušio velikog rivala - reakcija komentatora sve govori! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/AlHilal_en

Aleksandar Mitrović u dresu Al Hilala

Fudbaleri Al Hilala nedavno su posle preokreta savladali Al Itihad na gostovanju rezultatom 4:3 i preuzeli lidersku poziciju u tamošenjem prvenstvu.

Veliki derbi prvenstva Saudijske Arabije obeležio je Aleksandar Mitrović, napadač reprezentacije Srbije, koji je na ovom meču postigao het trik, golovima u 20, 60. i 65. minutu.

Posebno impresivan je bio onaj u prvom poluvremenu. Igrao se 20. minut susreta, kada je Abdulhamid asistirao, a Aleksandar Mitrović prelepim udarcem matirao Marsela Grohea, golmana domaće ekipe i ostavio sve na stadionu u šoku.

U neverici je bio i komentator ovog meča, koji je doživeo blagi "srčani udar" dok je Mitrović tresao mrežu domaće ekipe. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debeli Kum (@debeli_kum)

Inače, srpski napadač je nedavno stigao u Saudijsku Arabiju, iz dresa londonskog Fulama, a u trećem meču za Al Hilal, naš golgeter je uspeo da postigne već četvrti pogodak, nakon što je u strelce upisao i na debiju, protiv Al Raeda.

Al Hilal je trijumfom pretekao Al Itihad na liderskoj poziciji, a najveće zasluge za to idu na adresu srpskih reprezentativaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading