UEFA OTVORILA ISTRAGU! Zbog transparenta "Kosovo je Srbija", Rumuniji preti KAZNA po ovih PET tačaka!

Autor:

Sport

15.09.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala je i zvanično pokrenula istragu protiv FS Rumunije, zbog dešavanja na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv tzv. "Kosova".

UEFA OTVORILA ISTRAGU! Zbog transparenta "Kosovo je Srbija", Rumuniji preti KAZNA po ovih PET tačaka!

Foto: www.profimedia.rs

UEFA je zvanično otvorila istragu protiv Fudbalskog saveza Rumunije zbog nemilih scena u utakmici protiv reprezentacije lažne države "Kosovo". Duel u Bukureštu se završio pobedom naših istočnih suseda 2:0, a FS Rumunije je optužen od strane Evropske kuće fudbala po pet tačaka!

Zbog natpisa "Kosovo je Srbija" koji su domaće pristalice razvile na tribini, otvorena je istraga, kao i zbog "provokavivnih poruka", "rasističkog ponašanja"... Ovo je pet tačaka zbog kojih je od strane UEFA otvorena istraga: 

1. Blokiranje prolaza na stadionu

2. Paljenje vatrometa
3. Ubacivanje objekata na teren
4. Provokativne poruke uvredljive prirode
5. Rasističko ponašanja

Foto: www.profimedia.rs

 

Iz tabora domaćina u spornom meču su već odavno došle izjave da su svi znali da će Rumune kazniti zbog transparenta "Kosovo je Srbija" i srpske zastave na tribini, ali da ih nije briga!

Videli smo i sramno ponašanje golmana Samira Ujkanija, koji se hvatao za međunožje, ali čuvar mreže tzv. "Kosova" se nije našao pod istagom UEFA. 

Utakmica koja je nakratko prekinuta na kraju je nastavljena, a Rumuni su rutinski odneli pobedu u ovom duelu (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading