JOVIĆ ZALUDEO NAVIJAČE MILANA: Predstavljen na FANTASTIČAN način - debituje već za vikend u VELIKOM DERBIJU?! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi da oživi karijeru u velikanu sa severa Italije.

JOVIĆ ZALUDEO NAVIJAČE MILANA: Predstavljen na FANTASTIČAN način - debituje već za vikend u VELIKOM DERBIJU?! (VIDEO)

Foto: Starsport

Luka Jović

Luka Jović je tokom poslednjeg dana prelaznog roka u Italiji zamenio klubove, pa je iz Fiorentine prešao u Milan, što svakako predstavlja veliki izazov u njegovoj karijeri.

Njegov povratak u Italiju iz madridskog Reala nije prošao neprimećeno, a čak je i Crvena zvezda pokazivala interes za njegov dolazak.

Milanova vera u Lukin potencijal u fudbalskom projektu je očigledna i iz načina na koji su ga predstavili na zvaničnim Instagram stranicama kluba. Promotivni video deluje impozantno i ostavlja snažan utisak na prvi pogled. Luka Jović je u tom videu izgledao srećno i zadovoljno, što je veoma važno za njegovo samopouzdanje i motivaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Prema vestima iz Italije, Luka Jović bi već ovog vikenda mogao da debituje za Milan u velikom derbiju "Dela Madonina" protiv Intera, koji se igra u subotu od 18:00 časova. Iako je izvesno da će srpski napadač igrati, ostaje pitanje da li će biti u startnoj postavi ili će ući sa klupe.

Nažalost, iskusni Francuz Olivije Žiru je povredio skočni zglob tokom utakmice reprezentacije Francuske protiv Republike Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Žiru je na poslednjim treninzima radio odvojeno od ostatka ekipe, što stvara priliku za Luku Jovića da zauzme važnu ulogu u Milanu i pokaže svoj potencijal u timu.

Očekivanja su visoka, kako među navijačima Milana, tako i među ljubiteljima srpskog fudbala. Svi se nadaju da će Luka Jović pronaći svoju formu i ponovno zablistati u dresu Milana, doprinoseći uspehu tima u nadolazećoj sezoni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading