OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE UDAVAČE: Kada odluče da im je "vreme", pristaju na sve jer grčevito žele BRAK!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.09.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako možda ne deluju kao da im je brak toliko bitan, istina je da itekako jeste.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE UDAVAČE: Kada odluče da im je "vreme", pristaju na sve jer grčevito žele BRAK!

Foto: Shutterstock

Uglavnom svaka devojčica mašta o tome da se uda za dečka svojih snova. Kako godine prolaze i neke krupnije dolaze, sve je realističnije razmišljanje i šansa za princem na "belom konju" je sve manja, ili bar one tako misle. 

Tada nastupa strah i osećaj da se nikada neće udati, pa se tako "lovi" prva prilika za potencijalnom vezom i brakom. A ljubav i princ padaju u sam zaborav... 

Astrolozi tvrde da su ova tri horoskopska znaka najveće udavače:

JARAC

Jarac važi za znak koji ima najmanje emocija u sebi. Hladni su i sa veoma malo empatije dolaze do svog zacrtanog cilja. Kada je ljubav u pitanju, vrlo brzo zaboravljaju na osećaj zaljubljenosti i gledaju kakvu konkretnu korist imaju od datog partnera. Kada ih uhvati kriza godina, osvrnu se i shvate da su se sve njene drugarice iz klupe udale, kreće prava panika i lov na muža. Koliko god da su samostalni, bez partnera ne mogu jer poštuju tradiciju i brak.

Republika

Foto: shutterstock

One su nesrećne dok ne stanu na "ludi kamen"

 

RIBE

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i prilično imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misle da je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je opet nesrećan. Spremna je da izdrži sve, iako je razvod najbolje rešenje, samo da bi porodica bila na okupu i jer smatra da njeno “da” nije obično.

RAK

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se ne ostvari u ovim vodama, bilo kakav uspeh mu neće značiti ništa. Zbog toga što je mnogo emotivan Rak će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku desi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve uraditi da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se dešava u njenom braku. Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je sa njim provela zajedničko vreme rastane od njega jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da nije to – to ako je okrnjena, kao i da deca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmernu ljubav odjednom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading