OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE UDAVAČE: Kada odluče da im je "vreme", pristaju na sve jer grčevito žele BRAK!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.09.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako možda ne deluju kao da im je brak toliko bitan, istina je da itekako jeste.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE UDAVAČE: Kada odluče da im je "vreme", pristaju na sve jer grčevito žele BRAK!

Foto: Shutterstock

Uglavnom svaka devojčica mašta o tome da se uda za dečka svojih snova. Kako godine prolaze i neke krupnije dolaze, sve je realističnije razmišljanje i šansa za princem na "belom konju" je sve manja, ili bar one tako misle. 

Tada nastupa strah i osećaj da se nikada neće udati, pa se tako "lovi" prva prilika za potencijalnom vezom i brakom. A ljubav i princ padaju u sam zaborav... 

Astrolozi tvrde da su ova tri horoskopska znaka najveće udavače:

JARAC

Jarac važi za znak koji ima najmanje emocija u sebi. Hladni su i sa veoma malo empatije dolaze do svog zacrtanog cilja. Kada je ljubav u pitanju, vrlo brzo zaboravljaju na osećaj zaljubljenosti i gledaju kakvu konkretnu korist imaju od datog partnera. Kada ih uhvati kriza godina, osvrnu se i shvate da su se sve njene drugarice iz klupe udale, kreće prava panika i lov na muža. Koliko god da su samostalni, bez partnera ne mogu jer poštuju tradiciju i brak.

Foto: shutterstock

One su nesrećne dok ne stanu na "ludi kamen"

 

RIBE

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i prilično imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misle da je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je opet nesrećan. Spremna je da izdrži sve, iako je razvod najbolje rešenje, samo da bi porodica bila na okupu i jer smatra da njeno “da” nije obično.

RAK

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se ne ostvari u ovim vodama, bilo kakav uspeh mu neće značiti ništa. Zbog toga što je mnogo emotivan Rak će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku desi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve uraditi da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se dešava u njenom braku. Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je sa njim provela zajedničko vreme rastane od njega jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da nije to – to ako je okrnjena, kao i da deca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmernu ljubav odjednom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading