TRANSFER BOMBA U SERIJI A: Luka Jović NAPUSTIO Fiorentinu i potpisao za VELIKANA!

Autor:

Sport

01.09.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav transfer za našeg reprezentativca.

TRANSFER BOMBA U SERIJI A: Luka Jović NAPUSTIO Fiorentinu i potpisao za VELIKANA!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Luka Jović, doskorašnji napadač Fiorentine, napustiće tim iz Firence, i pojačaće ekipu Milana.

U poslednjim satima prelaznog roka, Jović je napustio stadion "Artemio Franki", a u predstojećoj sezoni će igrati za velikana, koji je prošle sezone igrao u polufinalu Lige šampiona.

Ovu vest je potvrdio i Fabricio Romano, najpouzdaniji fudbaski insajder, pa ne bi trebalo sumnjati u verodostojnost ove informacije.

Italijanski novinar je istakao da je reč o pozajmici iz Fiorentine do juna sledeće godine, bez prava na otkup.

Već neko vreme je jasno da Jović nije u planovima Vinčenza Italijana, trenera tima iz Firence, pa se samo postavljalo pitanje gde će srpski napadač nastaviti karijeru. U jednom kratkom periodu se spominjala i Crvena zvezda kao opcija, ali ćemo Luku ipak gledati na San Siru.

Jasno je da će prvi napadač tima koji predvodi Stefano Pioli biti Olivije Žiru, ali pošto Milan nije uspeo da dovede Mehdija Taremija, kao i da je Divok Oriđi prešao u Notingem Forest, slavni klub se okrenuo Joviću, koji će biti druga opcija za velikana sa severa Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading