CRVENO-BELI IPAK PRODAJU VAŽNOG IGRAČA: RUSI DAJU 1.500.000 EVRA

Autor:

Sport

12.09.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njega su na Marakani polagali velike nade, ali je ipak otišao kod još jednog Srbina.

CRVENO-BELI IPAK PRODAJU VAŽNOG IGRAČA: RUSI DAJU 1.500.000 EVRA

Foto: Starsport

Nikola Čumić napušta srpski fudbal i seli se u Rusiju! Fudbaler Vojvodine kojeg je Crvena zvezda imala na radaru i sa njim imala velike planove da je stigao na Marakanu, po svoj prilici će karijeru nastaviti u Rusiji. Naime, za kapitena novosadskih crveno-belih ozbiljno je zagrizao ruski Rubin iz Kazanja, koji je spreman da plati obeštećenje od 1.500.000 evra.

Čumiću će navodno biti ponuđen ugovor na tri godine uz izdašnu platu. Zbog toga ni "lale" ni on neće moći da kažu "njet" Rusima, već će se preseliti u Kazanj gde će igrati sa još jednim Srbinom Darkom Jevtićem. Inače, kapiten je sa Vojvodinom imao ugovor na još dve godine, ali po svemu sudeći neće popraviti učinak od 16 pogodaka na 41 meču u crveno-belom dresu.

Foto: Starsport

 

Pre Vojvodine, Čumić je nastupao za Olimpijakos, s tim da su ga Atinjani slali i na pozajmice Hihon i Lucern. Na domaćim terenima on je igrao za užičku Slobodu, Metalac iz Gornjeg Milanovca, kao i niški radnički. O kakvom se igraču i potencijalu radi svedoči to što je Nikola Čumić u dva navrata dobijao poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija da obuče dres Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading