SUROVI GROF BOŽOVIĆ: Kvalitet Superlige video se u 20. minutu meča TSC - Braga, BIĆE SAMO GORE

Autor:

Sport

18.08.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klubovi nisu se proslavili u aktuelnim kvalifikacijama za evro-kupove.

SUROVI GROF BOŽOVIĆ: Kvalitet Superlige video se u 20. minutu meča TSC - Braga, BIĆE SAMO GORE

Foto: Starsport

Sudija Mitić tokom derbija u Bačkoj Topoli

Dva poraza Vojvodine i TSC, odnosno jedan Partizana u kvalifikacijama za evrokupove ove sezone srozali su nacionalni koeficijent na UEFA listi.

Ne baš sjajna uvertira za mečeve u grupnoj fazi gde srpske klubove očekuju još teži rivali i izazovi. Tim povodom oglasio se Miodrag Grof Božović, bivši trener Crvene zvezde, koji nije optimista.

- Očekujem još gore rezultate. Teško ćemo mi ovo da popravimo. S jedne strane igraju protiv kvalitetnijih protivnika, što se možda ne može reći za Sabah koji teško da je bolji od Partizana, ali ga je pobedio u prvom meču. Mislim da se naši klubovi nisu dobro pripremili za ovo. Ako pričamo o TSC-u, ljudi igraju ozbiljno takmičenje, nisu se uopšte pojačali, teško je očekivati neki rezultat - kaže za "Glas Srpske" Miodrag Grof Božović, bivši trener Crvene zvezde, a potom dodaje:

Republika

Foto: TV Arenasport/Printscreen

Miodrag Božović

- Kvalitet naše lige vidio se u 20. minutu utakmice TSC – Braga. Mora da se smanji liga, da se više ulaže, pogotovo klubovi koji su se direktno plasirali u Evropu, oni su zaradili neke pare. Osim Zvezde, ne vidim da je neko ulagao u neka velika pojačanja. Ovo što imamo pet klubova u Evropi je rezultat toga što su napravili Zvezda i Partizan u poslednjih pet godina. Ne treba zaboraviti onu seriju rezultata koju je napravio Vladan Milojević kada je Zvezda počinjala kvalifikacije od prvog kola. Brzo ćemo se vratiti na nivo na kojem smo bili - istakao je Božović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading