ZVEZDA OŠTEĆENA ZA DRUGI PENAL! Bivši sudija izneo BURNU ANALIZU meča na Marakani! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.07.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz ugla arbitraže, "petarda" prvaka Srbije "čista kao suza".

ZVEZDA OŠTEĆENA ZA DRUGI PENAL! Bivši sudija izneo BURNU ANALIZU meča na Marakani! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj sa Marakane

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Vojvodinu sa 5:0 na startu Mozzart Bet Superlige Srbije, abivši sudija Zdravko Jokić analizirao je sporne situacije na Marakani.

Crveno-beli su poveli iz penala koji je skrivio Busnić oborivši Olajinku, a ekspert je mišljenja da je odluka glavnog sudije Živkovića bila na mestu.

RUGANJE ZDRAVOM RAZUMU! Zašto je Vojvodina igrala sa drugom postavom na Marakani? Sulud potez Novosađana na startu prvenstva!

Ovde se radi o konfuziji koju je sudija izazvao. Zbunio je i našeg komentatora sa Arene. Nije bilo gaženje, nego udarac. Umesto da sudija drastičnije pokaže na kazneni udarac, pa da onda opominje igrača, za to vreme ni igrači Zvezde nisu bili sigurni da li je bio penal. To je bezobziran start, pogotovo kada se radi da je bilo blizu tetive. Izazvao je sudija nedoumicu neadekvatnim govorom tela - rekao je Jokić, a onda je usledio komentar Busnićevog drugog žutog kartona koji mu je dodeljen sredinom prvog poluvremena.

- Ovde imamo obećavajući napad, on gura protivnika s leđa u sprečavanju obećavajućeg napada, to se kažnjava kartonom.

Jokić je podvukao da je trebalo dosuditi još jedan penal u korist srpskog šampiona, nad  Mitrovićem.

- Vidite da je igrač na zemlji gurao loptu rukom, posle dolazi do kontakta ili ne... Ni sudija nije bio siguran, mislim da je sudija bio opušteniji zbog rezultata. Vidite pokret ruke prema lopti. Ovo jeste penal - zaključio je bivši sudija. 

Podsetimo da su crveno-beli već nakon prve runde prvenstva stekli dva boda više u odnosu na Partizan, koji se "okliznuo" protiv TSC-a u Bačkoj Topoli (3:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading