NOVA PIKSIJEVA BRUKA: Srbiji usred Beograda lekciju održala nekada redovna mušterija!

Autor: Republika/24sedam

Sport

07.09.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se još jednom izblamirali.

NOVA PIKSIJEVA BRUKA: Srbiji usred Beograda lekciju održala nekada redovna mušterija!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Obrukala se Srbija pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija. Ponovo, posle blamaža protiv Kameruna i Švajcarske na Mundijalu u Kataru, te jedva izborenog remija u prošloj reprezentativnoj akciji u Bugarskoj.

A večeras je potvrđeno - kritike i neke ne baš prijatne reči koji su išle na adresu selektora posle izdanja koja su nas koštala ekspresnog vraćanja sa planetarnog šampionata, sa ove distance, i te kako su bile na mestu. Jer, pobede protiv Crne Gore i Litvanije na startu kvalifikacija za EURO samo su zamaskirale sve ono što je na površinu izašlo u prošloj akciji protiv Bugarske i pogotovo večeras protiv Mađara, koji su nekada mečeve sa "plavima" napuštali sa pet ili čak sedam lopti u svojoj mreži (5:0, 7:1 1997. godine).

U momentu kada su mogli da naprave, možda i presudan, korak ka plasmanu na EURO, "orlovi" su pali usred Beograda i to od selekcije koja je nekada bila redovna mušterija našeg nacionalnog tima! Na stadionu "Rajko Mitić", posle preokreta koji su napravili za samo dva minuta, Mađari su savladali Tadića i drugove za beg na tri boda prednosti i prvo mesto kvalifikacione grupe - 2:1.

Duhovi koji su se u "orlove" uvukli na Mundijalu u Kataru očigledno još lutaju svlačionicom Srbije. Posle spektakularnog plasmana na planetarni šampionat, Piksi kao da je izgubio dozu autoriteta nad timom, koji nije ni senka onoga koji je herojski srušio Portugal i Kristijana Ronalda usred Lisabona, iako je večeras sve počelo idilično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
mix

08.09.2023 04:01

Ostavka. Pixi nije normalan on masta o igr koja uopste nije nikad igrana u Srba, sa dva centralna beka i bez spoljnih odbrambenih igraca. Naravno da ce da gubi jer je otkacio od realnosti. Ja se uvek cudom cudim da ljudi u i od fudbala mogu umislsiti toliko sebi prava da glume izumitelje u fudbalu! Piksi misli da je Sv, Petar, cuj igrati uopste bez bekova a sa dva, daj barem tri centralna beka majstore, a hoces da ti Gudelj igra najvaznijeg igraca odbrane! Stupidarija, brale, glupost svoje vrste. Ako on ovako izopacenih ideja ostane na poziciji, verujte mi moze se ocekivati da nas nahze i Cgorci i Bugari. Nista nije nemoguce sa bezveze selektorom. Ja bih ga menjao odmah posle katastrofe u Kataru! Nije zasluzio da nastavi posao. E, druga je stvar sto su mnogi umislili da je on sv. Petar,kako rekoh! Za mene on POJMA NEMA i neka se nista ne opravdava i glumi umiritelja!

Leon

08.09.2023 12:45

Piksi, gledaš li odbojku, košarku?! Pojma nemate!!! Vučiću gradi hale i bazene a ne stadione!!!! Odbojka, košarka, vaterpolo!!! Fudbal ne znamo da igramo, ne bacajte pare naših građana. I iskreno fudbal je ipak najmanje obrazovan.