PARTIZANOVCI SLAVE SPEKTAKULARNU POBEDU! Nikolić OTKRIO kome je POSVETIO gol!

Autor:

Sport

04.09.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da su crno-beli odigrali tešku utakmicu protiv IMT-a i dodao da je ekipa uspela da napravi preokret.

PARTIZANOVCI SLAVE SPEKTAKULARNU POBEDU! Nikolić OTKRIO kome je POSVETIO gol!

Foto: Starsport

Partizan je posle preokreta slavio protiv "traktorista" s 3:2 u meču šestog kola Superlige Srbije iako su crno-beli u jednom trenutku gubili sa 0:2.

- Ponovo smo odigrali tešku utakmicu! Nismo bili pametni, nismo stvarali šanse i naivno smo primili golove iz kontranapada. Sami smo sebe stavili u tešku situaciju, ali uspeli smo da se vratimo i to je jedino važno - rekao je Natho, prenosi zvanični sajt kluba iz Humske.

Kristijan Belić je bio jedan od najboljih igrača u timu Igora Duljaja.

- Bila je dobra utakmica! Pokazali smo karakter na kraju iako smo imali dva gola zaostatka. Nije bila laka situacija, ali smo pokazali od čega smo, vratili se u utakmicu i verovali da možemo da stignemo rezultat. Sa druge strane, svaka čast igračima IMT-a. Pokazali su da imaju kvalitet, iako su mladi - nadovezao se Belić i nastavio:

- Utakmica je bila kvalitetna sa dosta šansi i dobro je da smo stvarali prilike. Trebalo je bolje da budemo postavljeni u odbrani dok su napadali, ali takav je fudbal - povuče svakog lopta. Jedna kvalitetna utakmica sa dobrim protivnikom. Ovo nam mnogo znači u nastavku sezone kako bismo u dobrom ritmu nastavili i verovali da možemo da uradimo ono što želimo.

Republika

Foto: Starsport

 

Nemanja Nikolić je postigao gol za pobedu Partizana u 90+5. minutu.

- Posle ovako teške utakmice i neuspeha u Evropi, naglasio bih da je zajedništvo u ekipi na maksimumu! Držimo se zajedno u svakom trenutku i za naše zalaganje smo ovaj put nagrađeni, moram da kažem - zasluženo, jer smo do poslednjeg zvižduka verovali u pobedu. Mislim da smo šutnuli 25 puta na gol i stvorili dosta šansi koje nismo iskoristili. IMT igra odličan fudbal, čestitke njihovim igračima koji uvek biraju odlična rešenja u tranziciji, o čemu svedoči 12 datih golova u uvodnom delu sezone - ne krije oduševljenje Nikolić.

On je pohvalio šefa struke Igora Duljaja.

- Moj gol za pobedu ima uvertiru i iskreno ću reći da je to zasluga fenomenalnog ljudskog odnosa sa trenerom Duljajem. Zamolio sam ga da u subotu kumujem na venčanju svog druga iz detinjstva i on mi je dao dozvolu, što možda neki drugi trener ne bi. To dovoljno govori o njemu, kakva je ljudska veličina i da se autoritet nekada ne stiče treniranjem strogoće već razumevanjem i međusobnim poverenjem. U šali mi je rekao da ako kumujem, onda moram i da postignem gol kada uđem u igru - naveo je napadač crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić i Mateus Saldanja

Bivši igrač Vojvodine je istakao da nije mogao da zamisli bolju završnicu utakmice.

- Gol za pobedu je deo svadbenog poklona, ali još jednom moram da naglasim da je Duljaj jedan od najiskrenijih ljudi koje sam sreo u dosadašnjoj karijeri i svojim radom gine za Partizan, kao što je to radio nekada na terenu. Sam pogodak je rezultat odlične komunikacije sa Saldanjom koji, i pored toga što je gol-igrač. Ima pregled igre i osećaj kada treba da uputi dodavanje što je večeras u više navrata uradio. Ovo mi je prvi gol u drugom mandatu u Partizanu i izgleda da je kum morao da se oženi pa da "krene" i meni - zaključio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading