DEČAK KOJI JE JUČE POKOŠEN U NIŠU ZADOBIO PRELOME RUKE, ZADRŽAN U BOLNICI: Protiv bahatog vozača podneta krivična prijava!

Autor:

Hronika

04.09.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato stanje dečaka iz Niša.

DEČAK KOJI JE JUČE POKOŠEN U NIŠU ZADOBIO PRELOME RUKE, ZADRŽAN U BOLNICI: Protiv bahatog vozača podneta krivična prijava!

Foto: Shutterstock

Juče u Bregalničkoj ulici u Nišu došlo je do nesreće kada je vozač (26) udario dečaka (6) koji je vozio bicikl, a onda pobegao sa lica nesreće. Kako kažu u Univerzitetskom - kliničkom centru u Nišu, dečak je zadobio prelome ruke i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja.

- Dečak je trenutno hospitalizovan u poluintenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju. Nakon jučerašnjeg prijema i urađene hitne dijagnostike, utvrđene su povrede i prelom nadlaktice i podlaktice, te su one odmah i sanirane repozicijom i imobilisane gipsom. S obzirom da je reč o detetu, a kako bi bio sagledan i od strane lekara drugih specijalnosti, radi dalje opservacije, lečenja i praćenja zdravstvenog stanja, biće zadržan na Klinici do daljeg - kažu u UKC Niš, prenosi Blic.

Podsetimo, vozač automobila marke ''Hjundai'' nakon što je udario dečaka, pobegao je sa lica mesta, ali je brzom reakcijom policije pronađen. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće protiv njega krivičnu prijavu.

- On se sumnjiči da je u subotu popodne, u Bregalničkoj ulici u Nišu, upravljajući „hjundaijem“ udario šestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, a potom se udaljio sa lica mesta - rečeno je ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading