ŠOK U GRČKOJ: Hrvatski HULIGANI na SLOBODI!?

Autor:

Sport

03.09.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan rasplet..

ŠOK U GRČKOJ: Hrvatski HULIGANI na SLOBODI!?

Foto: Tanjug/AP

OPAP arena u Atini

Grčke vlasti i policija intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja zverskog ubista navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa koji je tragično izgubio život u napadu hrvatskih i grčkih huligana pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinamo Zagreba i AEK-a.

Došlo je do novih saznanja u ovom predmetu, a za medije u Grčkoj govorio je advokat trojice uhapšenih Hrvata Vasilis Nulezas koji kaže da će njegovi klijenti zahtevati puštanje na slobodu uz mere nadzora i plaćanje kaucije.

- Iznajmiće stan u Grčkoj, kako bi ovde imali stalno prebivalište - rekao je Nulezas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihalis Kacuris pomen

 

Pravdaju se huligani iz Hrvatske kako samo vole sport, i da su došli da gledaju trening svog tima što je priča u koju ne mogu da poveruju ni tvorci bajki za decu.

- Ja samo volim sport, nisam dogovarao nerede. Došao sam u Atinu s prijateljima. Nisam znao da će doći toliko navijača. Sigurno je bilo 70 ljudi. Pokušavao sam pobeći s mesta događaja, ne znam ko je to organizovao. Studiram i trebao bih diplomirati. Majka mi je umrla pre sedam godina, a otac je u zatvoru. Živim s mlađom sestrom. Pre mesec dana mi je umro deda - izjavio je uhapšeni J.L.

Na pravosudnim organima u Grčkoj je da odrede šta je prava istina i da izreknu odgovarajuće kazne izvršiteljima.

Mlad život je bespovratno ugašen i ne može biti vraćen, ali kazna mora biti takva da se ovo ili nešto slično nikad više ne ponovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading