ZASTRAŠUJUĆA OLUJA OPUSTOŠILA SVE, ODUVALA ŽENU KAO DA JE OD PAPIRA! Dramatični prizori na ulicama Japana - supertajfun se ne zaustavlja (VIDEO)

Autor:

Svet

03.09.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supertajfuni su ozbiljne prirodne katastrofe i zahtevaju pažljivo reagovanje od strane vlasti i građana kako bi se sačuvali životi.

ZASTRAŠUJUĆA OLUJA OPUSTOŠILA SVE, ODUVALA ŽENU KAO DA JE OD PAPIRA! Dramatični prizori na ulicama Japana - supertajfun se ne zaustavlja (VIDEO)

Foto: itemfix/ brrrtmn

Žena je doživela težak pad zbog snažnog vetra u Hong Kongu uzrokovanog supertajfunom Saola.

Taj tajfun je izazvao ozbiljne probleme i poremećaje u gradu.

Supertajfuni su izuzetno snažni tropski cikloni s visokim brzinama vetra i obilnim padavinama. Kada takvi tajfuni približe gradovima ili oblastima, obično se preduzimaju hitne mere kako bi se zaštitila javna bezbednost.

Otkazivanje letova, zatvaranje firmi i škola te izdavanje najviših naredbi za uzbunu su standardne procedure koje se primenjuju u takvim situacijama kako bi se minimizirale štete i potencijalne opasnosti po život ljudi.

Supertajfuni su ozbiljne prirodne katastrofe i zahtevaju pažljivo planiranje i reagovanje od strane vlasti i građana kako bi se smanjile štete i sačuvali životi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading