TREŠĆE SE GAĆE ZVEZDINIM RIVALIMA! Crveno-beli dobaju protivnike u LŠ

Autor:

Sport

31.08.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se ne plaše nikog i mogu sa svima da se nose i umuvaju se među prva dva, rekao je Cvetković

TREŠĆE SE GAĆE ZVEZDINIM RIVALIMA! Crveno-beli dobaju protivnike u LŠ

Foto: STARSPORT


Fudbaleri Crvene zvezde dobiće danas (18.00, Arena premijum sport 1) protivnike za Ligu šampiona na žrebu u Monaku. Srpski tim se nalazi u trećem šeširu, a ostaje da se vidi s kim će se sastati izabranici Baraka Bahara.

Prema projekcijama, crveno-beli bi mogli u grupi da se nađu s Bajernom, koji bi došao iz prvog šešira, onda Real Madridom iz drugog i Njukaslom iz četvrtog.

 
Republika

Foto: Starsport

Veruje u crveno-bele, Vladimir Cvetković

 

Međutim, legendarni Vladimir Cvetković je u razgovoru za Republika.rs istakao da klub s Marakane može sa svima da se nosi.

- Ne volim te prognoze unapred, posebno jer danas svi igraju fudbal. Ima dosta atraktivnih protivnika, to je sigurno. Neka to bude nekog od velikana, kao što su Bajern, Real i ostali. Bez obzira na ime protivnika, Zvezda se ne plaši nikog i može sa svima da se nosi i umuva se među prva dva. Da nismo izgubili od Voždovca, rekao bih da sigurno prolazimo dalje, a ovako ostavljam mogućnost. Nikome nije prijatno da igra na Marakani, bez obzira na to kolika zvezda bio, svi imaju strah - objasnio je Cvetković.

Takođe, on je imao samo reči hvale za rad novog trenera Baraka Bahara.
- Moram da kažem da sam oduševljen. Konačno igramo evropski fudbal, brz. On nas je totalno razdrmao i postavio stvari na svoje mesto. Sviđa mi se kako radi i nadam se da će tako i nastaviti. Zadovoljan sam i pojačanjima, svim, dobro je skockao ekipu. Imamo brze igrače, uz to, daje dosta prostora i mladima, koji trebaju da se pokažu - poručio je Cvetković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading