BOJIM SE, PLAČE MI SE: Isplivale jezive poruke koje je Marijana Seifert slala majci pre nego što je NESTALA!

Autor:

Zabava

30.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale stravične prepiske nestale Marijane Seifer!

BOJIM SE, PLAČE MI SE: Isplivale jezive poruke koje je Marijana Seifert slala majci pre nego što je NESTALA!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printskrin/Youtube.com

Danas su hrvatski mediji objavili prepiske nestale Marijane Seifert, koje je ona slala svojoj prijateljici, ali i majci. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printscreen

Marijana Seifert i Maja Kovačević

"Bukvalno mi je rekao da može inscenirati da sam napravila neko sr*nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne insceniraju nešto kako mi je pretio. Osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na što je još spreman. Ne verujem mu" - glasila je jedna poruka koju je Marijana poslala, a objavila ih je Srpska Dalmacija. 

"Probala sam biti mirna, samo me provocira. Moram naći posao, skupiti pare, prodati stvari i spasavati živu glavu. Napisao mi je da sam luda i da slobodno tražim razvod jer ne može on sa mnom. Sa mnom???" - glasile su neke od poruka koje je Marijana slala mesecima pre nego što je nestala. 

Svojoj majci Gordani poslala je poruku koja ledi krv u žilama. 

"Znaš da mi je rekao da njegovi imaju veze da me doživotno strpa u Vrapče. Samo želim da se smejem opet i da budem sigurna pod ovim krovom".

Podsećamo, Marijana je pobednica regionalnog rijalitija "Veliki brat", a nestala je 27. aprila prošle godine u Zagrebu. Marijanine lične stvari su pronađena na Mostu mladosti, a njena rođena sestra Maja nedavno je tvrdila kako je sve namešteno i da je Marijana odavno mrtva. 

- Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na stazi 9, dvojica su je odvukla niz padinu, 30 minuta... Moram prvo da se smirim, nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čoveka romske nacionalnosti, njih troje su se zaputili ka Sljemenu. Na Sljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije je ostavio njene dokumente na mostu, da bi izgledalo kao da se ubila. Izvinjavam se gostima, ne želim da učestvujem u tome. Molim ljude za pomoć, da se moja sestra nađe, da je moja porodica sahrani, jer se nije ubila, već je ubijena - rekla je potresena bivša zadrugarka u ispovesti za Srpski Telegraf i Republiku. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading