DETONACIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovodi PRVOG STRELCA lige?!

Autor:

Sport

30.08.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strepeće delije do realizacije ovog posla.

DETONACIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovodi PRVOG STRELCA lige?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su hladan tuš u meču petog kola Superlige Srbije, pošto su sa 3:2 poraženi na gostovanju Voždovcu.

Crveno-beli su bili neprikosnoveni od početka sezone, pobedili su sve utakmice u pripremnom periodu, između ostalog i Zenit, Fenerbahče i Fiorentinu, a zatim su i u prva četiri kola domaće lige pokazali ono što znaju.

Međutim, čini se da su se i navijači i igrači malo opustili, pa je Zvezda doražena u malom gradskom derbiju i tako, makar na kratko, ostala bez prvog mesta na tabeli Superlige Srbije.

Ono što je bilo jasno jeste da je izabranicima Baraka Bahara u tom meču trebao neki moćan napadač, da izađe na kraj sa niskom blokom, koji je postavila ekipa Voždovca. Dugo se pričalo o dolasku Emanuela Latea Lata na Marakanu, ali je taj posao propao, pa su se na Marakani okrenuli novim opcijama.

Naime, kako prenosi MaxBet Sport, Zvezda želi Krisa Bediju, trenutno prvog strelca prvenstva Švajcarske. Bedija igra za Servet, a do sada je postigao četiri prvenstvena pogotka, uz jednu upisanu asistenciju.

Zvezda je spremna da Servetu ponudi tri i po miliona evra, isto koliko i za Latea Lata, ali švajcarski tim želi novac odjednom, a ne na rate, što može biti problem. Takođe, za istog igrača su zainteresovane i ekipe iz Serije A i Čempionšipa, što predstavlja dodatan problem za Crvenu zvezdu.

Ipak, interesovanje postoji, a u narednim danima ćemo videti da li će do realizacije posla doći, ili će se na Marakani okrenuti nekim novim opcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading