ŠOK PRED MEČ PARTIZANA SA NORDSJELANDOM: Najbolji igrač kluba prodat - NEĆE IGRATI u Danskoj!

Autor:

Sport

22.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suma od koje se vrti u glavi.

ŠOK PRED MEČ PARTIZANA SA NORDSJELANDOM: Najbolji igrač kluba prodat - NEĆE IGRATI u Danskoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Pred plej-of fazu Lige konferencija, fudbaleri Partizana mogu da odahnu, jer će se suočiti sa Nordsjelandom, koji će ostati bez svog najboljeg igrača.

Naime, danski tim je suočen sa gubitkom talentovanog krilnog napadača Ernsta Nuama, čija je karijera dobila novi pravac. Prema informacijama iz "L'Ekipa", uprava danskog kluba postigla je dogovor sa francuskim Lionom, te će Nuam postati deo ovog slavnog tima.

Ganjanin će danas proći lekarske preglede u Francuskoj, i tako zvanično potvrditi prelazak u novu sredinu. U narednoj godini, Nuam će prvo biti na pozajmici u Lionu, dok se isti klub obavezao da ga otkupi za iznos od impresivnih 23 miliona evra, po isteku pozajmice.

Sa svega 19 godina, Nuam je već ostavio značajan trag u danskim okvirima. U toku ove sezone, na svega četiri meča danske lige, postigao je čak četiri gola, demonstrirajući svoj neosporni talenat i potencijal. Kako ga nije bilo u protokolu tokom poraza od Silkeborga (2:0), to je jasno ukazivalo na njegov odlazak iz Nordsjellanda.

Ovaj potez predstavlja manje brige za tim pod vođstvom Igora Duljaja. Naime, crno-bele u četvrtak čeka prvi okršaj u okviru plej-of faze Lige konferencija, a od 19 časova će "parni valjak" gostovati na severu Starog kontinenta. Ipak, sada će im posao biti olakšan, pa će Partizan, nadamo se, ostvariti bolji rezultat, nego protiv Sabaha u Azerbejdžanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading