ŠOK NA MARAKANI: Zvezda OSTAJE bez jednog od najboljih fudbalera?!

Autor:

Sport

22.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da bi to bio veliki udarac za crveno-bele.

ŠOK NA MARAKANI: Zvezda OSTAJE bez jednog od najboljih fudbalera?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbalski klub Notingem Forest ponudio je Crvenoj zvezdi tri miliona evra za transfer Kingsa Kangve, veziste crveno-belih, prenosi portugalska Bola.

Naime, tim iz Premijer lige želi da vidi sjajnog fudbalera iz Zambije u svojim redovima, kako bi sebi povećao šanse za opstanak u najjačoj ligi Starog kontinenta, međutim, prema prvim informacijama, do tog transfera neće doći.

Kako navodi Bola, Zvezda je odbila ponudu Foresta, a kao razlog se navodi to što na Marakani žele da učvrste tim i vezni red, pred početak obaveza u Ligi šampiona, u kojoj izabranici Baraka Bahara ove godine imaju velike planove.

Foto: Starsport

Kings Kangva u dresu Crvene zvezde

Videćemo u narednim danima da li će "šumari" odustati od Kangve, ili će uslediti nova ponuda, kojoj velikan iz Beograda neće moći da odoli.

Inače, Kangva je u dosadašnjoj karijeri u crveno-belima postigao 12 golova, a namestio je još šest pogodaka. Ove sezone je odigrao četiri utakmice u Superligi, a na njima je postigao jedan pogodak, dok je još dva namestio svojim saigračima.

Podsetimo, Zvezda je u dosadašnjem delu Superlige upisala četiri pobede, na isto toliko odigranih utakmica, a kada se na to dodaju i sjajne predstave u pripremnom periodu, u kom je šampion Srbije srušio i Zenit, Fenerbahče i Fiorentinu, nema sumnje da će na Marakani pokušati sve kako bi zadržali ovaj tim na okupu, uprkos jakim finansijskim ponudama ostalih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading