RADIKALAN POTEZ FJORENTINE: Crne slutnje se obistinile, Luka Jović je precrtan!

Autor:

Sport

21.08.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za medije na Apeninima to znači - kraj!

RADIKALAN POTEZ FJORENTINE: Crne slutnje se obistinile, Luka Jović je precrtan!

Foto: Profimedia

Takmičarska sezona za fudbalere Fjorentine počela utakmicom prvog kola Serije A i pobedom nad povratnikom u elitu Đenovom (4:1). A, već bi mogla da se okonča za napadača Luku Jovića u ljubičastom dresu, pošto je po brojnim glasinama sa Apenina na izlaznim vratima stadiona "Artemio Franki".

Nagoveštaj takvog epilog jeste smanjena minutaža, pošto je srpski fudbaler gostovanje u Đenovi proveo na klupi za rezerve. Prethodno ga u sastavu nije bilo ni u generalnoj probi protiv OFI sa Krita. Ali, to nije sve. Italijanski klub u ponedeljak je saopštio spisak igrača za mečeve plej-ofa Lige konferencija protiv bečkog Rapida, a na njemu nema bivšeg napadača Real Madrida i Anjtrahta iz Frankfurta. Mediji na "čizmi" tvrde da je to sigurno jedna u nizu potvrda da Jović više nema mesta u Fjorentini i da će do kraja prelaznog roka sigurno otići.

Ranije se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, koja nije mogla da isprati njegove finansijke zahteve, a menadžer ga je nudio i Milanu i dobio negativan odgovor. 

Jović (25) stigao je u Fjorentinu besplatno iz Real Madrida nakon poznajmice, a prošle sezone za "violu" je odigrao 50 utakmica i postigao 13 golova. Klub iz Firence, zanimljivo, već je prodao i drugog napadača Artura Kabrala, koji je sa Jovićem u prethodnom periodu delio minutažu u špicu. Kao zamena došli su Nzola iz Specije i Beltran iz Rivara.

Prelazni rok završava se 31. avgusta u ponoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading