MEGASENZACIJA! Ljubimac grobara ZAVIO u crno Ronalda i skupoceni Al Nasr!

Autor:

Sport

19.08.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

MEGASENZACIJA! Ljubimac grobara ZAVIO u crno Ronalda i skupoceni Al Nasr!

Foto: Tanjug-AP, Profimedia

Fudbaleri Al Tavona priredili su veliko iznenađenje u drugom kolu prvenstva Saudijske Arabije i savladali favorizovani Al Nasr u gostima sa 2:0!

Junak pobede bio je nekadašnji igrač Partizana Leandre Tavamba, kamerunski napadač je najavio propast glavnog favorita za titulu, u čijem sastavu su se našle najveće zvezde svetskog fudbala poput Kristijana Ronalda, Marcela Brozovića, Sadio Manea...

Ni oni, međutim, nisu mogli da spreče propast svoje ekipe, pa su mogli samo da gledaju kako se Tavamba poklanja i odnosi tri boda sa teškog gostovanja za svoju ekipu.

Iako je prvenstvo tek počelo u Arabiji i odigrana su samo dva kola, Al Nasr je već sada pokazao velike boljke i ima zaostatak za najvećim konkurentima Al Hilalom i vodećim Al Ahlijem.

Lider je upisao maksimalnih šest bodova, dok ekipa za koju odnedavno nastupaju srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić i Brazilac Nejmar ima tri poena.

Nasuprot njima, Ronaldo i ekipa uz "nulu", imaju i gol razliku -3, pošto su dali samo jedan, a primili četiri gola.

Priliku da popravi utisak, fudbaleri Al Nasra dobiće za tri dana, kada u kvalifikacijama za azijsku Ligu šampiona dočekuju Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading