ŠAMPION NASTAVLJA POBEDNIČKI NIZ! Evo koja TV prenosi meč sa Marakane između Zvezde i Spartaka!

Autor:

Sport

19.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u silovitoj seriji.

ŠAMPION NASTAVLJA POBEDNIČKI NIZ! Evo koja TV prenosi meč sa Marakane između Zvezde i Spartaka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa obavezama u Mozzart Superligi Srbije. Branilac titule u četvrtom kolu dočekuje subotički Spartak.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se od 20 časova i 30 minuta, a izabranici Baraka Bahara suvereno drže lidersku poziciju na prvenstvenoj tabeli, sa maksimalnih devet bodova iz tri kola.

Podsetimo, Zvezda je na premijeri deklasirala kod kuće Vojvodinu rezultatom 5:0, potom je pred delijama pao i kruševački Napredak s' 4:0, da bi onda u Lučanima savladana Mladost 4:1.

Šampion je u uvodna tri kola postigao 13 golova, uz samo jedan primljen, što svedoči da maksimalno spremno dočekuje žreb i obaveze u grupnoj fazi Lige šampiona.

Foto: Starsport

 

Spartak takođe ima solidan start sezone i šest bodova iz prva tri kola. "Plavi golubovi" iz Subotice su trijumfovali nad debitantima IMT-om (2:1) i Železničarom iz Pančeva (3:0), dok su između toga poraženi od Radnika u Surdulici (1:2).

TV prenos meča možete da gledate na Arena Sport premium 1 kanalu, a trener Crvene zvezde Barak Bahar ni u ovom meču neće moći da računa na povređene Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića.

Podsetimo, šampion je nedavno prodao levog beka Iraklija Azarova u Šahtjor iz Donjecka za 3.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading