TRANSFER KARIJERE: Bivši napadač Zvezde u Seriji A!

Autor:

Sport

18.08.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosiće dres ekipe koja je ove sezone izborila plasman u viši rang.

TRANSFER KARIJERE: Bivši napadač Zvezde u Seriji A!

Foto: Starsport

Crnogorski napadač i bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović novo je pojačanje Lečea, objavio je italijanski klub na zvaničnom sajtu.

Slovački klub je na ime obeštećenja zaradio četiri miliona evra, što je za tamošnji fudbal izuzetna suma. Prošle godine je Krstović imao sjajnu sezonu, na 35 utkamica je postigao 26 golova, uz četiri asistencije, a bez dileme je bio prvi čovek prvenstva Slovačke.

Njegove igre u Dunajskoj Stredi su privukle pažnju Italijana, koji su već nekoliko nedelja bili u pregovorima sa bivšim napadačem Crvene zvezde, a na kraju su uspeli i svi da pronađu zajednički jezik.

Inače, Krstović je i reprezentativac Crne Gore, a za svoju zemlju je do sada upisao devet nastupa, a jednom se i upisao i u listu strelaca.

Karijeru je započeo u ekipi Zete, odakle je došao u Zvezdu, gde se zadržao dve sezone, a postigao je dva gola za crveno-bele, na 21 ligaškom meču. Nakon toga je usledio transfer u Slovačku, na kom će Zvezda dobrano zaraditi.

Naime, na osnovu dogovora sa Crvenom zvezdom, Dunajska Streda će uplatiti 10% od transfera Krstovića klubu iz Beograda, odnosno 400.000 evra, vrlo pristojna suma za nekoga ko već dve godine nije član najuspešnijeg tima u Srbiji.

Nema sumnje da mu je prelazak u Seriju A transfer karijere, a ostaje da se vidi kako će se 24-ogodišnji napadač snaći na jugu Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading