SJAJAN GEST ZVEZDE: Crveno-beli DONIRALI golove vrtiću "Duga"!

Autor:

Sport

18.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna divna akcija šampiona Srbije.

SJAJAN GEST ZVEZDE: Crveno-beli DONIRALI golove vrtiću "Duga"!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je danas golove vrtiću "Duga", objavili su "crveno-beli" na zvaničnom sajtu.

Pored dva prvotimca Crvene zvezde Koste Nedeljkovića i Kingsa Kangve, mališane u vrtiću "Duga" posetio je i predsednik kluba Svetozar Mijailović.

- Fantastičan je osećaj videti kako su najmlađi zvezdaši dočekali naše fudbalere, ali najbitnije od svega jeste da je ovde fina, pozitivna, dečija atmosfera, koja sve nas starije vraća u detinjstvo. Vidimo da je u ovim godinama najvažnije da deca uživaju i uz igru se vaspitavaju i obrazuju. Verujem da će ovo biti podsticaj i drugima da obraduju decu širom naše zemlje i na ovakav način doprinesu da se mališani raduju igri koja nas sve spaja, a to je fudbal - istakao je Mijailović.

Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u poseti vrtiću "Duga"

Direktorka vrtića "Duga" Milica Pavlović istakla je da su deca uzbuđena zbog novih golova.

- Mališani iz ovog vrtića su uporno pisali i imali veliku želju da dođu fudbaleri Crvene zvezde kod nas u posetu. Mnogo se raduju i neopisivo im znači dolazak prvotimaca "crveno-belih", kao i predsednika kluba, a vama beskrajno hvala na ovoj donaciji. Ako govorimo o najranijem uzrastu, deca uče po modelu, tako da u davanju pozitivnog primera oblikujemo novije generacije, a vi ste nam u tome pomogli, jer im na pravi način promovišemo sport, jer što se više dece bude bavilo sportom, imaćemo manje problema - izjavila je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading