LETNJA TRANSFER BOMBA! Zvezda PRODALA igrača! Milioni STIŽU na Marakanu!

Autor:

Sport

17.08.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli završili sjajan posao.

LETNJA TRANSFER BOMBA! Zvezda PRODALA igrača! Milioni STIŽU na Marakanu!

Foto: Republika.rs

Delije

Uprava Crvene zvezde napravila je prvi milionski izlazni transfer ovog leta!

Kako saznaje "Kurir", šampion Srbije je u Šahtjor iz Donjecka prodao beka Iraklija Azarova i to za 3.000.000 evra!

Fenomenalan posao, budući da je reprezentativac Gruzije stigao prošlog leta na Marakanu u transferu vrednom 200.000 evra.

On je sjajnim igrama na Evropskom prvenstvu za mlade igrače (do 21 godine) zapao za oko višestrukom prvaku Ukrajine, koji nije časio časa da ga angažuje.

Foto: Starsport

Irakli Azarov

Rukovodstva dva kluba su dugo vodila pregovore i na kraju postigli dogovor da se Azarov za tri miliona evropskih novčanica preseli u Donjeck.

Ukrajinski gigant je još tokom juna pokazao interesovanje za defanzivca Zvezde, pa su već tada uspostavljeni prvi kontakti. Dugo su u Ljutice Bogdana razmišljali da li da prodaju Lazarova, ali se to na kraju dogodilo.

Inače, poslednji igrač koji je sa Marakane otišao u Donjeck bio je nekadašnji kapiten i trener crveno-belih Nenad Lalatović. On je takođe u milionskom transferu pre tačno deceniju pojačao redove Šahtjora.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

Uprava Zvezde je u dogovoru sa trenerom Barakom Baharom donela odluku o prodaju Azarova, budući da mladi Gruzin nije uspeo da izbori mesto u prvoj postavi kod izraelskog stručnjaka.

Tokom prethodne sezone, Irakli Azarov upisao je 29 mečeva za srpskog šampiona, nije uspeo da se upiše u strelce, dok je četiri puta bio asistent kod postizanja golova.

Njegovim odlaskom, Crvena zvezda je na mestu levog beka ostala samo sa Milanom Rodićem. Ova pozicija je i prethodnih godina bila "rak rana" u timu sa Marakane, a ako se zna da ih je manjak i na evropskoj pozornici, crveno-beli moraju da posegnu za novim rešenjima.

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

Pominjalo se dugo i ime Mihaila Ristića, šuškalo se o povratku reprezentativca Srbije na Marakanu, budući da nije standardan u Benfiki, ali se sve završilo samo na tome. Ono što je izvesno da će, posle odlaska Azarova, Zvezda odustati od prodaje Stefana Mitrovića, čije ime se pominjalo među onima koji mogu da promene sredinu.

Budući da se na startu sezone bivši igrač niškog Radničkog sjajno snašao na novoj poziciji, crveno-beli će ipak rešiti da ga zadrže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading