HRVATI U STRAHU: Grobari NA TRIBINAMA Tumbe! Navijači BODRE bratski klub!

Autor:

Sport

17.08.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće u Humsku, ali hoće u Grčku.

HRVATI U STRAHU: Grobari NA TRIBINAMA Tumbe! Navijači BODRE bratski klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri Paoka i Hajduka iz Splita odigraće revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u četvrtak od 19:30 časova, a mediji iz Hrvatske javljaju da će se na tribinama nalaziti i navijači crno-belih iz Beograda.

Partizan dočekuje Sabah od 21h u istom takmičenju, tako da je paradoksalno da su se neki navijači odlučili da pre gledaju bratski klub, nego da budu uz svoj tim.

Partizan non stop poziva grobare da dođu na stadion i pomognu svom klubu u teškim vremenima, a to su uradili i pred meč protiv Azerbejdžanaca.

 

Uprkos lošem rezultatu iz prvog meča, svi u "parnom valjku" veruju da mogu do istorijskog podviga, što svedoči i moćna poruka koju su crno-beli poslali svim navijačima, kao i poziv da dođu u što većem broju u "fudbalski hram".

- Sad kad su nas svi otpisali, vreme je da pokažemo svoju snagu. Nema povlačenja. Samo zajedno možemo do pobede - stoji u poruci Partizana upućenoj svim grobarima.

Ostaje da se vidi da li će više grobara biti u Grčkoj ili na stadionu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading