HOĆE GA BARSA, ALI SU ITALIJANI UPRAVO POSLALI PONUDU: Za Zvezdinog vunderkinda na Marakanu stižu milioni evra!

Autor:

Sport

17.08.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno smo odbili ponude od šest miliona evra, kaže za Republiku Zvezdan Terzić

HOĆE GA BARSA, ALI SU ITALIJANI UPRAVO POSLALI PONUDU: Za Zvezdinog vunderkinda na Marakanu stižu milioni evra!

Foto: STARSPORT

Stefan Mitrović (21) jedan je od najtraženijih fudbalera Crvene zvezde u poslednje vreme, a nakon je sjajnim partijama u klubu skrenuo pažnju na sebe, usledio je poziv za nastup u dresu reprezentacije Srbije.

Momak rođen u Kruševcu stigao je na Marakanu pre malo više od godinu dana iz niškog Radničkog u transferu vrednom 500.000 evra. U međuvremenu se našao na radaru giganta Barselone, što je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić početkom 2023. rekao u razgovoru za Republiku. Takođe, želela ga je i berlinska Herta čija ponuda od pet miliona evra nije zadovoljila apetite u Ljutice Bogdana. Međutim, možda hoće ona iz italijanske Verone, budući je po saznanjima "Mocartsporta" klub sa stadiona Bentegodi upravo poslao identičnu ponudu kao Nemci - 5.000.000 evra.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

SLATKE MUKE: Zvezdan Terzić

- Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u narednom periodu. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra - rekao je tada Terzić za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading