MARIN ODUŠEVIO DELIJE: Dogovorili smo se sa Amerikancima, stiže ZAMENA ZA ERAKOVIĆA!

Autor:

Sport

21.07.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali su još samo detalji.

MARIN ODUŠEVIO DELIJE: Dogovorili smo se sa Amerikancima, stiže ZAMENA ZA ERAKOVIĆA!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde broje sitno do povratka Miloša Degeneka! Štoper američkog Kolumbusa i reprezentacije Australije po treći put će zadužiti opremu kluba sa Marakane, što je u intervjuu za TV Prva potvrdio tehnički direktor Marko Marin.

Degenek, miljenik "delija" i heroj Zvezdinog trijumfa u Salcburgu, biće idealna zamena za doskorašnjeg prvotimca Strahinju Erakovića, koji je nedavno prešao u Zenit iz Sankt Peterburga u transferu vrednom 7.000.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

VOLI ZVEZDU: Miloš Degenek

Dogovorili smo se sa klubom iz Amerike oko uslova transfera Miloša Degeneka. Ostali su još neki detalji. Kao što znate Degenek je i prošle sezone bio velika želja Baraka Bahara, želeo je da ga dovede u Makabi. Tokom prvog razgovora mi je rekao: „Šta je sa Milošem, zašto ga ne dovedemo?“... Ide ka tome da ćemo dobiti veliko pojačanje. Miloš je navijač Crvene zvezde, igrao je u Ligi šampiona, zna kakva su očekivanja, trener ga hoće - rekao je Marko Marin i dodao da treba očekivati još novajlija u dresu Crvene zvezde:

- Verujem da smo napravili dobru ekipu i da ćemo biti konkurentni u svim takmičenjima. Ne možemo da kažemo da ćemo se boriti za prolaz u Ligi šampiona, jer su klubovi iz prvog i drugog šešira realno drugi finansijski nivo. Ali da ćemo pokušati – hoćemo. Siguran sam da na Marakani možemo svakoga da dobijemo. Vidi se da ekipa igra brže i modernije, a mi ćemo dodati još tu dva ili tri šrafa da sve izgleda još bolje.

Zadovoljni su na Marakani poslom koji obavlja novi trener Barak Bahar.

 - On ne voli da gubi. Teško mu je pao poraz u tenisu pre neki dan. Preneo je to i na ekipu - kaže Zvezdin operativac.

Republika

Foto: Starsport

ZNA ZNANJE: Barak Bahar

Očekuje se iskorak kod mladog Lekovića, koji bi, poput Erakovića, u kapitenu Dragoviću mogao da ima ozbiljnog mentora.

- Leković je mnogo mlad i talentovan igrač. Biće prostora za njega. Napredovao je tokom prošle godine. Pravi je štoper, kakvi se traže u Evropi. Sada je sve do njega, da se mentalitetom i kvalitetom izbori za mesto u prvoj postavi. Dragović i kada nije bio zadovoljan, to se nije primećivalo na terenu. Uvek je bio profesionalac. Sada dolazi sa drugačijim osećajem na trening. Predvodiće voljeni klub u Ligi šampiona sa kapitenskom trakom na ruci - zaključio je Marko Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading