PODRHTAVA MARAKANA! Zvezda ISPUNJAVA veliku Baharovu ŽELJU! Stiže ZAMENA za Erakovića!

Autor:

Sport

19.07.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac ponovo će igrati pred delijama.

PODRHTAVA MARAKANA! Zvezda ISPUNJAVA veliku Baharovu ŽELJU! Stiže ZAMENA za Erakovića!

Foto: FK Crvena zvezda

Uprava Crvene zvezde ekspresno je našla zamenu za Strahinju Erakovića, koji će se od četvrtka preseliti u Zenit iz Sankt Peterburga, u transferu vrednom sedam miliona evra.

Na Marakanu se vraća dobro poznato lice, a to je Miloš Degenek! Kako prenosi "Sportal", momak rodom iz Knina uskoro će treći put u karijeri zadužiti crveno-belu opremu, jer je veoma blizu dogovora sa američkim Kolumbusom oko povratka u Ljutice Bogdana.

Šampion Srbije će za njegov povratak, posle samo godinu i po dana, platiti obeštećenje od 600.000 dolara.

Na njegovom dolasku je insistirao novi trener Barak Bahar, koji poznaje australijskog reprezentativca i želeo ga je još dok se nalazio na na klupi Makabi Haife, ali će mu rukovodstvo srpskog prvaka sada ispuniti davnu želju.

Republika

Foto: Starsport

 

Tokom leta član "kengura" je bio na "stend baju" u Zvezdi, sve dok se u igračkom kadru nije stvorilo mesto za njega, prodajom Strahinje Erakovića. Sam igrač nije krio oduševljenje da se vrati u voljeni klub, za koji navija od malih nogu, a on mu se odužio sa dva plasmana u Ligu šampiona direktnim golovima Salcburgu i Jang Bojsu iz Berna.

Igrom sudbine će uslediti i treći nastup Zvezde u najelitnijem klupskom takmičenju sa Milošem Degenekom, koji je iskustvo sticao igrajući u Nemačkoj, Japanu, Saudijskoj Arabiji i SAD-u.

Treba reći da 28-godišnji fudbaler nije bio zadovoljan statusom u Kolumbusu, a tu su veliku ulogu "odigrali" porodični razlozi da se vrati u Beograd i tu stacionira na duži period.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading