DEGENEK SE VRAĆA U ZVEZDU? Mrkela otkrio PRAVU ISTINU o dolasku ljubimca delija na Marakanu!

Autor:

Sport

23.06.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još neke stvari će morati da se poslože kako bi reprezentativac Australije ponovo zaigrao u nekadašnjem klubu.

DEGENEK SE VRAĆA U ZVEZDU? Mrkela otkrio PRAVU ISTINU o dolasku ljubimca delija na Marakanu!

Foto: Starsport

Miloš Degenek u dresu Zvezde

Crvena zvezda predstavila je još jednog fudbalera i Marko Stamenić je zadužio opremu šampiona Srbije.

Stamenić je potpisao ugovor na četiri godine, a sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da je u pitanju mlad fudbaler, rođen 2002. godine, sa srpskim pasošem, te da će u domaćoj Superligi moći da igra kao bonus fudbaler.

Na predstavljanju ovog fudbalera bilo je reči i o narednim pojačanjima, a novinare je zanimao i status Miloša Degeneka. Mrkela je otkrio dokle se stiglo u pregovorima sa ljubimcem delija.

- Miloš Degenek je nama uvek interesantan, ostavio je dubok trag u Zvezdi. Zna ga i trener Barak Bahar, ima ugovor još šest meseci. Njegov dolazak zavisi od pojedinih odlazaka, tako da, videćemo - rekao je Mitar Mrkela.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Degenek je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, osvojio je četiri titule i dva Kupa Srbije, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru, a ugovor sa američkim Kolumbusom ističe mu 31. decembra ove godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje. Da li će to biti prepreka za Zvezdu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading