ZVEZDA KRENULA NA ZLATIBOR! Barak Bahar računa na 28 igrača: Na spisku i potencijalni golman, ali NIJE Omri Glazer!

Autor:

Sport

22.06.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac i dalje čeka veliki broj fudbalera.

ZVEZDA KRENULA NA ZLATIBOR! Barak Bahar računa na 28 igrača: Na spisku i potencijalni golman, ali NIJE Omri Glazer!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor i tamo će nastaviti sa pripremama za narednu sezonu.

Trener ekipe, Barak Bahar, poveo je 28 igrača na ovu planinu. Na spisku se nalaze:

Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Zoran Popović, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Edmund Ado, Marko Stamenić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Zanimljivo je videti da se Marko Stamenić priključio timu, a i dalje se čeka Viktor Olajinka koji stiže u klub krajem juna. Takođe, može se uočiti da na spisku nema Omrija Glazera koji figurira kao novi prvi golman za narednu sezonu, ali je put Zlatibora krenuo Zoran Popović koji je prethodni period proveo u Čukaričkom na pozajmici, a kome ugovor sa Zvezdom ističe 30. juna. Možda će Popović uspeti da se nametne Izraelcu, te da produži ugovor sa crveno-belima i bude u konkurenciji za čuvara mreže.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Popović

 

Što se samog Glazera tiče, on će se gotovo sigurno naći na Zlatiboru, a ostaje pitanje zbog čega ga nema na zvaničnom spisku? Očekuje se da će predstavljanje novog golmana Zvezde biti upravo na Zlatiboru, te je vrlo verovatno da je zbog toga izostavljen sa zvaničnog spiska.

Ekipi će se tokom priprema naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović, Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine i dolazi kada se takmičenje završi.

Sa početnog spiska sa početka pripreme nema Petra Stanića, koji će karijeru nastaviti u TSC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading