ZBOGOM ĆELAVOSTI I ZALISCIMA! Gudelj presadio kosu, pre njega imidž promenio Natho, Pjanić, Bekam...

Autor:

Sport

17.08.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meka za transplantaciju kose je Turska.

ZBOGOM ĆELAVOSTI I ZALISCIMA! Gudelj presadio kosu, pre njega imidž promenio Natho, Pjanić, Bekam...

Foto: Profimedia

Nemanja Gudelj, fudbalski reprezentativac Srbije i defanzivac Sevilje, "prošetao" je novu frizuru u meču Superkupa Evrope i porazu od Mančester sitija na penale. Gudelj je zapravo bio tragičar pošto je promašio jedanaesterac u petoj seriji, a mnogima je za oko zapao njegov drugačiji imidž nego prošle sezone. O čemu se radi? Verenik Anastasije Ražnatović nedavno je rešio da se podvrgne transplantaciji kose, budući nije bio zadovoljan velikim zaliscima. Presađivanje je uspešno odrađeno u Turskoj i već sada se jasno nazire da će u odnosu na lane imati potpuno drugačiju frizuru. Prethodno se na društvenim mrežama pohvalio uspešnim zahvatom, ali je tada imao vidljive tragove i rane na temenu i drugim regijama glave.

Republika

Foto: printscreen/instagram

USPEŠNO: Gudelj kod stručnjaka

Srpski reprezentativac nije jedini, ovdašnjoj javnosti popularni fudbaler koji se odlučio za ovaj vid ulepšavanja. Jedan od najboljih igrača Partizana, Bibras Natho, takođe je presadio kosu i nabolje transformisao svoj fizičkii izgled. Tokom pandemije koronavirusa, izraelski majstor fudbala posetio je jednu kliniku i njegova kosa naglo je dobila na bujnosti, što je naišlo je brojne pozitivne reakcije.

Republika

Foto: STARSPORT

SADA I NEKADA: Natho sa nabujalom kosom

Još jedan poznati fudbaler s ovih prostora koji je rekao zbogom ćelavosti jeste Miralem Pjanić, legenda bosanskohercegovačkog fudbala. Krajem 2022. godine na jednoj klinici u Sarajevu je odradio zahvat i nedugo zatim pohvalio se novom frizurom. Inače, Meka za transplantaciju kose je Turska gde svi hrle po nove pramenove i gde, očigledno, rade najbolji stručnjaci u toj branši. 

Cene variraju od doktora do doktora. Najprostijom pretragom došli smo do cifre od oko 2.000 evra za presađivanje kose na jednoj klinici u Turskoj, ali sa popustom. Ali, za one s dubokim džepom, koji zarad dobre frizure neće štedeti novac, transplantacija kose iznosi između i više od četiri hiljade evra.

Republika

Foto: Printskrin

Vejn Runi

U tu grupu nesumljivo spadaju neke od najvećih fudbalskih i uopšte sportskih zvezda poslednjih decenija. Naime, Dejvid Bekam je svojevremeno presadio kosu, kao i njegov sunarodnik Vejn Runi. Takođe i Jirgen Klop, Luis Hamilton, Antoni Konte, Đerdan Šaćiri i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading