NEĆETE IH PREPOZNATI: Đoković je novim imidžom oborio internet, a evo koji su sportisti pre njega totalno menjali izgled (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

04.08.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro protrljajte oči pre čitanja ovog teksta.

NEĆETE IH PREPOZNATI: Đoković je novim imidžom oborio internet, a evo koji su sportisti pre njega totalno menjali izgled (VIDEO, FOTO)

Foto: Twitter printscreen/travel__Sports

Novak Đoković sa bradom

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno se naporno sprema za američku turneju, na kojoj će učestvovati na Mastersu u Sinsinatiju i na US Openu.

Tokom priprema za pomenute turnire, Nole je odlučio da pusti bradu, pa je njegov novi izgled postao tema broj jedan na društvenim mrežama.

Međutim, daleko od toga da je Novak prvi sportista koji je promenio imidž i na taj način iznenadio planetu.

U nastavku ćemo se prisetiti samo nekih od asova koji su učinili tako nešto.

Počećemo od grupne promene imidža na teniskom terenu, kada su se Dejvis kup reprezentativci Srbije nakon osvajanja Salatare svi do jednog ošišali na "nulu".

Potom prelazimo na košarku.

Najpoznatija brada NBA lige svakako je Džejms Harden, ali malo ko se seća da je MVP iz 2018. godine u ligu došao golobrad.

Možda i najveću transformaciju u NBA ligi odradio je Kris Andersen, poznatiji kao Birdmen, a ukoliko niste upoznati sa njegovim izgledom, pogledajte u sledećem klipu.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Miroslav Raduljica je tokom karijere bio prepoznatljiv po ogromnoj bradi koja mu je krasila lice, ali je u jednom trenutku odlučio da je obrije i da na faci ostavi samo brkove.

Najpoznatiji čovek u svetu fudbala po promeni imidža je definitivno Dejvid Bekam.

Ipak, najpoznatija fudbalska frizura je ona koju je na Mundijalu 2002. godine nosio Luis Nazario de Lima Ronaldo.

Po svojim ludim frizurama je na početku karijere poznat bio i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović. Međutim, od svih se najviše izdvaja ona kada je "ispečatirao" glavu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Što se ostalih sportova tiče, imidž je poslednjih godina dosta promenio legendarni vozač Formule 1 Luis Hamilton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading