TRENER SEVILJE PRIZNAO: Nije trebalo Gudelj da šutira penal - ovaj fudbaler je pravi TRAGIČAR!

Autor:

Sport

17.08.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je pogodio prečku u petoj penal seriji.

TRENER SEVILJE PRIZNAO: Nije trebalo Gudelj da šutira penal - ovaj fudbaler je pravi TRAGIČAR!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Superkup Evrope, pošto su u Atini savladali špansku Sevilju, nakon izvođenja jedanaesteraca (6:5).

U regularnom delu je bilo 1:1 (0:1), a zatim se pristupilo šutiranju penala, gde se bolje snašla ekipa Pepa Gvardiole, a ključan trenutak se desio u petoj penal seriji, u kojoj je Nemanja Gudelj pogodio prečku i tako postao tragičar svog kluba.

Prvih devet fudbalera je bez problema realizovalo svoje udarce, a zatim je šutiranju pristupio Gudelj, koji nije uspeo da pogodi, pa je Siti postao osvajač Superkupa.

Posle meča se oglasio i Hose Luis Mendilibar, koji je istakao da Gudelj nije ni bio određen za taj jedanaesterac, već jedan drugi fudbaler.

- Pogrešio sam što sam uklonio Erika Lamelu. Da je ostao do kraja, izveo bi penal. Pogrešio sam, jer sam mislio da bi onaj ko je ušao mogao da bude u boljoj situaciji da izvede penal, ali nije bilo tako - istakao je Mendilibar i tako indirektno optužio Susa, koji je ušao umesto Lamele, ali nije imao hrabrosti da preuzme odgovornost.

Ovo je samo jedan u nizu trofeja za engleski tim. Prošle godine su osvojili Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona, a sada su sezonu otvorili i titulom u Superkupu. Sa druge strane, nakon osvojene Lige Evrope, Sevilja je ostala bez još jednog evropskog trofeja u svojim vitrinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading