HALAND JE IGRAČ ZA MALE UTAKMICE? Poražavajuća statistika, čitav svet ŠOKIRAN učinkom Norvežanina!

Autor:

Sport

17.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan veliki meč koji je završio bez gola.

HALAND JE IGRAČ ZA MALE UTAKMICE? Poražavajuća statistika, čitav svet ŠOKIRAN učinkom Norvežanina!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Superkup Evrope, pošto su u Atini savladali špansku Sevilju, nakon izvođenja jedanaesteraca (6:5).

U regularnom delu je bilo 1:1 (0:1), a zatim se pristupilo šutiranju penala, gde se bolje snašla ekipa Pepa Gvardiole, a ključan trenutak se desio u petoj penal seriji, u kojoj je Nemanja Gudelj pogodio prečku i tako postao tragičar svog kluba.

Španci su u 65. minutu stigli do prednosti preko Jusufa El Nesirija, dok je izjednačenje "građanima" doneo Kol Palmer, koji je pogodio u 63. minutu. Meč bez pogotka, ako se izuzmu jedanaesterci, ponovo je završio Erling Haland, koji je tako nastavio svoj crni niz u Mančesteru. Naime, Norvežanin je odigrao osam velikih mečeva u dresu ovog kluba, a i dalje nije uspeo da postigne nijedan pogodak.

Prvo veliko finale je odigrao u avgustu 2022. godine, kada je Siti poražen od Liverpula u Komjuniti šildu (3:1), isti učinak je imao i u finalima FA i Liga kupa, u mečevima sa Junajtedom, odnosno Šefildom, mrežu nije tresao ni u dva meča polufinala Lige šampiona protiv Reala, kao ni u velikom finalu protiv Intera, da bi taj niz nastavio ove godine, u finalima Komjuniti šilda sa Arsenalom, odnosno u već pomenutoj utakmici sa Seviljom. Sve ukupno, osam utakmica, oko 700 minuta na terenu, ali bez gola za gorostasnog napadača.

Nema dileme da je Haland trenutno među najboljim napadačima sveta, dominira u većini utakmica, ali se i dalje traži kada su u pitanju najveći mečevi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading